În iarba …


   sept. 08

Vrei sa mergi intr-o calatorie si ai nevoie de o asigurare medicala?

asigurariDaca planifici o calatorie mai indelungata, fie aceasta in scop lucrativ sau pleci la studii, atunci ar fi bine sa-ti faci o asigurare medicala de calatorie. In materie de asigurari de calatorie poti sa citesti foarte multe in internet. Este strict la discretia ta daca doresti sa-ti faci o asigurare sau nu. Daca, insa, aceasta asigurare iti este solicitata sa o prezinti la serviciu sau la universitate, atunci, probabil, ai nevoie sa o optii cat mai rapid.
Orice asigurari de calatorie iti ofera un plus de siguranta si securitate, de aceea, nu ezita sa petreci un pic de timp pentru a te documente, pentru a citi toate conditiile care iti sunt impuse prin semnarea unei asigurari si, desigur, pentru a compara ofertele de pret.

Personal, m-am documentat mai mult despre asigurari de calatorie cand am efectuat un internship la o companie in afara tarii si am luat o decizie independenta de a-mi face o asigurare. Deoarece eram presata de timp si nu doream sa ma las obosita de parta birocratica si de statul la coada, mi-am facut asigurarea in mediul online. Poate ca nu se practica atat de mult acest tip de asigurari, insa, parerea mea este ca sunt mult mai rapide si, spre deosebire de tara noastra, sunt mult mai populare in alte state europene.

Astfel, am completat un formular online, am citit toate conditiile pe care trebuia sa le indeplinesc, am realizat plata, dupa care am primit pe mail asigurarea mea de calatorie. Nu am avut nevoie de ea, nu am apelat la nici un serviciu, dar mereu am stiut ca o am cu mine si astfel m-am simtit mult mai sigura.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *