În iarba …


   oct. 09

Vreau o pizza coapta perfect

cuptor-pizzaPractic, toata lumea iubeste pizza, deoarece are acel specific italian si pare, relativ, usor de gatit. Exista posibilitatea alegerii tuturor ingredientelor pe care vrei sa le pui pe aluat, exista si multiple tipuri de aluat, de sosuri, deci, ai de unde sa alegi si sa experimentezi. Cu toti apreciem o pizza bine coapta la restaurant, cand este adusa pe masa si ii simti aroma, de parca ar fi fost tocmai scoasa dintr-un cuptor din Italia.

Cu toate ca pare sa faca parte dintre acele bucate care sunt usor de preparat, pentru o pizza delicioasa este nevoie de un cuptor profesional, care sa-i asigure o coacere uniforma, astfel incat sa o putem savura la maxim.

Orice bucatarie horeca are unul sau poate chiar mai multe cuptoare profesionale de pizza. Este absolut normal sa fie asa, deoarece pentru a face fata la toate comenzile pe care le primesc bucatarii, acestia trebuie sa ofere fiecarui client o pizza la fel de bine gatita si coapta, iar acele cuptoare profeesionale de pizza sunt construite astfel incat sa asigure o coacere uniforma, pentru o pizza savuroasa.

Exista mai multe tipuri de cuptoare profesionale de pizza de la DacTrust, cum ar fi cuptoarele electrice sau cu gaz cu sistem de coacere conveior. Cuptoarele sunt proiectate astfel incat sa asigure o coacere uniforma si sa pastreze cat mai mult din aroma si gustul indredientelor. Aceste cuptoare profesionale de pizza sunt usor de folosit, au un sistem special de iluminare. Exista cuptoare cu mai multe sectiuni, astfel incat sa poata sa se coaca mai multe pizza simultan, care este perfect pentru bucatariile horeca mai mari. Cuptorul uneori poate fi secretul gustului unic de pizza italiana.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *