În iarba …


   iul. 08

Variante ieftine pentru redecorare

fototapetRedecorarea unei camere sau a intregii case este absolut necesara daca nu chiar obligatorie macar o data pe an. Nu este vorba numai de schimbarea aspectului estetic, ci si de schimbarea aerului, de reimprospatarea atmosferei. Insa din pacate nu toata lumea isi permite sa renoveze sau sa redecoreze cu aceasta frecventa si atunci solutiile ieftine si ingenioase vor fi mai mult decat bine venite.

Una dintre solutiile ieftine de redecorare a peretilor intr-o casa este fototapetul. Fara doar si poate o cautare dupa fototapet pret va va elucida si veti vedea ca este mai ieftin sa aplicati un fototapet care se monteaza doar cu adeziv decat sa contractati o echipa de zugravi si sa cumparati apoi vopsea lavabila si amorsa sau poate chiar mai mult daca zugraveala este veche si peretele este afectat pana la glet.

Fototapetul este o varianta ieftina si pentru ca nu implica manopera, putand fi montat chiar de catre proprietar cu putina atentie si indemanare. Peturile pentru fototapet la Fototapet24 ajung pana la cel mult 58 de euro pentru un perete intreg, chiar pentru variantele de fototapet 3D, si scad pana la 28 de euro pentru dimensiuni mai mici de un perete, in functie de dorintele fiecarui client. Se poate decora astfel, un perete intreg in spatii precum living sau dormitor, sau chiar pe hol, sau un perete din camera copilului, sau se pot imbraca cu fototapet zone cu dimensiuni mai mici in bucatarie de pilda, in baie, pe balcon, sau chiar in camera copilului, acolo unde spatiul nu este prea mare cat sa avem un perete liber la dispozitie.

O alta varianta ieftina de redecorare este aplicarea de autocolante cu diverse modele sau chiar aplicarea de sabloane peste care se poate vopsi apoi. Efectul va fi foarte interesant, dar atentie la aglomerarea spatiului precum si la sortarea temei sabloanelor cu stilul general al casei sau al camerei respective.

La fel de ingenios pentru crearea de modele interesante pe pereti este si trafaletul cu model, cu care se poate aplica vopsea simpla, acrilica, insa procedeul este ceva mai complicat si nu multi vor risca sa strice zugraveala camerei.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *