În iarba …


   iun. 25

Vacante inedite

*O vacanta in care sa inoti cu delfinii

Pentru iubitorii de animale subacvatice, aceasta reprezinta de departe cea mai buna optiune. Atat turistii cat si delfinii sunt dornici  sa experimenteze ceva nou dar cu totul si cu totul, extraordinar. Iar daca te numeri printre iubitorii de „porci”, atunci in Bih Majore Cay, poti inota cu porcii in propriul lor bazin de inot, unde se bucura de un tratament special. Stiu ca pare ciudat la prima vedere, insa unii dau bani multi pentru a ajunge aici.

*O vizita in lumea piticilor

Daca te-ai saturat sa vizitezi toate marile globului si nu mai sti ce destinatie sa alegi penru urmatoarea vacanta, ai putea incerca sa te alaturi celor care vor sa ajunga in orasul piticilor. In Asia se afla cel mai dezvoltat turism dedicat piticilor, intrucat in jur de 77 de milioane de vizitatori vin an de an sa admire piticii din parcurile asiatice.

In sudul Chinei gasiti aceste parcuri, dedicate in intregime persoanelor mici de statura iar toate cladirile sunt pe masura acestora. Datorita originalitatii ideii, Imperiul Piticilor a castigat atentia mass-mediei de pe toate continentele si se bucura de o mare apreciere la nivel general.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *