În iarba …


   mai 14

Ultimul model de VW passat

passatAtunci cand descoperi o masina noua cu siguranta ai emotii mari, mai ales daca ea a fost lansata recent. Incepi sa te uiti la designul ei, sa ii simti calitatea interiorului si sa ii rasfoiesti foaia de specificatii si nu in ultimul rand abia astepti clipa in care vei putea sau speri sa poti sa o testezi din spatele volanului. O masina noua este ca un suflu de viata nou si sa nu uitam ca noul va scoate mereu la iveala energiile pozitive. Dar o masina noua nu si-o permite oricine asa ca cele vechi nu trebuie neglijate.

Prin urmare daca avem o masina care are nevoie de atentia noastra si cautam pe www piese auto cele mai populare piese passat de exemplu, vom obtine rezultate chiar bune ca si pret. Dar daca tot am inceput cu noul in cadrul acestui articol – sa nu ignoram ultimul model de Volkswagen Passat care are piese de ultima generatie si suflul sau este unul proaspat chiar daca gurile rele afirma contrariul. Oficialii prezinta in prima faza o serie de schite, urmand ca la Salonul Auto de la Paris, in toamna acestui an, sa vedem debutul foarte important ce va avea loc in cadrul industriei germane si anume noua generatie de Volkswagen Passat. Chiar daca au aparut o serie de schite, aceasta este inca tinuta secreta, ceea ce e si normal.

Daca aruncam o privire pe acele schite lansate deja, observam ca noua generatie de VW Passat are forma farurilor taiate intr-un unghi foarte ascutit, ceea ce, cumulat cu muchiile de pe capota, duce la o imagine deosebita si anume ea este monolitica si impozanta, dar si eleganta si oarecum rafinata, simplitatea fiind un trend al ultimilor ani. Pentru cei care sunt interesati de aceasta noua aparitie, toamna nu e departe si cu siguranta va veni cu surprize.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *