În iarba …


   iul. 25

Uita pentru o saptamana de munca si orasul aglomerat cu o vacanta la mare pe litoralul Romanesc

vacante-litoral-romanescVara este perioada ideala pentru concedii. Temperaturi mari, soare arzator, atmosfera irespirabila in oras si chef din ce in ce mai putin de munca. Cu o Vacanta Litoralul Romanesc 2016 TuiTravel le poti rezolva pe toate si poti uita pentru cateva zile de agitatia orasului si de seful intotdeauna nemultumit si gata sa iti mai dea inca cateva sarcini de indeplinit. Pe litoralul romanesc gasesti in sezonul estival cele mai bune oferte de cazare la preturi pentru orice buzunar, hoteluri cu servicii apropiate de cele occidentale, facilitati si dotari care iti vor permite sa te relaxezi in voie. In plus, la capitolul oferte vacanta litoralul nostru sta foarte bine asa ca, in functie de cate persoane mergeti in concediu, va orientati foarte usor spre cele care includ locuri de cazare si acces la diverse spatii de relaxare si entertainment.

La o simpla cautare pe Internet insa veti descoperi ca astfel de oferte abunda asa ca va va fi greu sa alegeti o oferta vacanta 2016 perfecta pentru ceea ce va doriti voi de la un concediu de vis. TUI TravelCenter a adunat si selectat cateva dintre cele mai echilibrate oferte vacanta astfel ca intr-un singur loc veti putea sa rasfoiti si sa cumparati ofertele excelente pentru orice concediu in familie sau in cuplu. In sectiunea litoralul romanesc aveti la dispozitie numeroase variante de pachete turistice pentru a va relaxa la malul marii, fiecare oferta vacanta 2016 de la TUI TravelCenter cuprinde 7 nopti cazare si transport individual, pentru un confort sporit si un drum spre mare cat mai placut. Saturn, Eforie Nord, Olimp, Mamaia sau Neptun, Jupiter, Venus, iata cateva idei de destinatii de vacanta pe care TUI TravelCenter vi le recomanda, alaturi de hoteluri de 2-5 stele si informatii detaliate despre fiecare unitate de cazare in parte. O vacanta poate fi un bun prilej si pentru tratament, puteti sa mergeti la bai terapeutice cu namol daca va cazati in Eforie Nord sau Mangalia, dar si pentru distractie, puteti vizita ruinele oraselor antice, va puteti relaxa la Aqua Magic sau la Centrul de echitatie Mangalia.

In pagina fiecarei oferte de cazare exista detalieri despre check in-check out, harti interactive pentru a gasi rapid unitatea de cazare si plaja, pareri despre unitatile de cazare de la turisti care au mai fost acolo, despre pret si tipuri de camere disponibile. Rezervarile se fac rapid, din doar trei click-uri, motorul de cautare integrat permite gasirea ofertelor celor mai relevante in mai putin de un minut, consultanta este gratuita, telefonica sau via e-mail, un operator va va raspunde la orice intrebare despre oferte si preturi, unitati de cazare, servicii oferite, incluse, neincluse. Pentru rezervari si hoteluri disponibile, preturi oferte accesati site-ul oficial TUI TravelCenter.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *