În iarba …


   ian. 28

Tom, curcanul cel teribil

Tom era un curcan foarte cunoscut in zona Massachusetts. Povestea sa tragica incepe in 2006, cand Tom a fost ranit de un soim. O familie l-a adoptat si l-a ingrijit. Cu timpul pasarea s-a facut bine si devenise un fel de animal de companie. Vecinii il urau pentru ca tot ataca lumea si ii obliga sa se baricadeze in masini in vreme ce el dadea tarcoale.

De multe ori ataca si oameni fara rost si devenise un mic terorist. Toata lumea parca cat mai aproape de casa, avea la ea arme de aparare, vecinii erau terorizati de cinicul Tom, insa cei care il adoptasera nu stiau de toate prostioarele pasarii. Cand postasul a chemat politia pentru ca pasarea il ameninta si nu il lasa sa isi faca meseria, curcanul a sarit si la politisti.

Unul dintre ei a scos arma si l-a omorat intrucat era mult prea violent. Stapanul a iesit speriat si a inceput sa se bata cu politistii din cauza curcanului. A ajuns la inchisoare si totul s-a transformat intr-un scandal urias.

Toata presa scria despre Tom, oamenii care nu stiau ce facea condamnau politia pentru interventie prea brutala. Dupa sase luni stapanul a fost eliberat, Tom a fost dat stapanilor dupa ce a fost tinut la frigider, ca proba, ei l-au ingropat cu tot cu piatra funerara pe care se putea citi: „Tom Curcanul. A murit cum a trait”.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *