În iarba …


   nov. 23

Tipuri de hidroizolatie

hidroizolatieLocuinta proprie trebuie sa fie intotdeauna realizata conform celor mai inalte standarde de calitate si confort, tocmai de aceea atunci cand vorbim de refacere hidroizolatie trebuie sa avem in vedere contactarea unei firme cu experienta si cu angajati profesionisti. Hidroizolatiile sunt de mai multe feluri ceea ce inseamna ca avem mai multe variante la dispozitie, toate dupa nevoile si propriul buzunar. De exemplu, avem hidroizolatia cu poliuree.

Aceasta este practic tehnologia de ultima generatie cu proprietati fizico-mecanice exceptionale ce determina o rezistenta deosebita la diverse actiuni, cum ar fi lovituri de natura mecanica, trafic intens, explozii mai mici sau mari, agresiuni ale pasarilor, ploi acide, grindina si multe altele. Testul de rezistenta suprema al acestui tip de hidroizolatie a fost dovedit cu ajutorul aplicatiilor militare. Suprafetele care sunt tratate cu poliuree EUROPOL® au fost supuse testului de explozie cu bombe militare anti-tanc. S-a observat reducerea deformarii blindajului pe care a fost aplicat materialul, fara a se deteriora stratul de poliuree EUROPOL® aplicat. Tehnologia de acoperire cu poliuree este cea mai inovativa si rezistenta, fiind lider de piata in Statele Unite ale Americii. Prin urmare, daca alegi aceasta varianta, va dura mult timp pana cand va trebui sa te gandesti la refacere hidroizolatie pentru propria casa.

Un alt tip de hidroizolatie este cea realizata prin intermediul protectiei peliculare Europur Pur 31, aceasta avand o rezistenta speciala si fiind bicomponenta. Acest tip insa se utilizeaza mai mult pentru vopsirea suprafetelor din metal sau tabla, tabla galvanizata, conectori metalici, placi multicui, componente electronice, beton, lemn, sapa, membrana bituminata. Ea are urmatoarele caracteristici: in primul rand are o aderenta crescuta la suport, apoi putem vorbi de o rezistenta mecanica destul de ridicata si nu in ultimul rand are si o rezistenta la medii chimice (acizi, baze, saruri), produse petroliere, solventi. Se gaseste in mai multe culori precum verde, rosu, gri sau culori conform cartelei.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *