În iarba …


   apr. 22

Stiti ca si Criolipoliza vrea Certificatul “Firma de Incredere”?

firma-de-incredereAti auzit de Criolipoliza?
Criolipoliza reprezinta o remodelare corporala care rezolva toate tipurile de imperfectiuni corporale. Aceasta procedura non invaziva, face ca grasimile din zonele cu probleme sa inghete, iar apoi sa fie eliminate natural de organism. Sunt pachete de remodelare corporala personalizate cu produse profesionale care te ajuta in zonele unde grasimea persista, indiferent ce mancam sau cate exercitii fizice se fac.
Este o adevarata sursă de regenerare, un colt de liniste si relaxare, în care va puteti elibera de stres si va veţi recapata tonusul si zambetul, adus de tratamentul de slabire criolipoliza prin care tesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse si de pe brate poate fi, mai nou, inghetat.

Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul femeilor, cat si in randul barbatilor.
De obicei aceste clinici sunt conduse de medici cu pregatire in chirurgie plastica si medicina estetica. Promovarea online este o metoda in trend si necesara, iar acordarea Certificatului “Firma de Incredere”, mai ales clinicilor de chirurgie plastica, reprezinta acordarea unei garantii, care ridica si mai mult standardul afacerilor dumneavoastra.

Multi medici au apelat la Centrul de cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK Bucuresti, din proprie initiativa si vor sa adere la acest program desfasurat la nivel european care a infiintat acest proiect în 2013 si l-a implementat deja în alte 7 tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia. Romania s-a alăturat la finalul anului 2015.

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților verifica si observa clinicile SPA, acestea fiind analizate cu ajutorul algoritmului denumit “coeficientul de cpinie” , care valorizează totalitatea opiniilor negative existente în mediul online, denumite „fraze sensibile” – cuvinte, sintagme, fraze scrise care reclamă nereguli sau reclamatii in mediul online. In urma acestei verificari, clinicile la adresa carora nu s-au gasit comentarii negative in mediul online primesc certificatul FIRMA DE INCREDERE, autocolantele si e-cardul de pe platforma proiectului www.firmadeincredere.ro.

Chirurgia plastica si chirurgia estetica prinde cat mai mult teren si are clienti isi doresc cu ardoare sa apeleze la aceste proceduri!
Dar trebuie sa fie o “Firma de Incredere” pentru sanatatea dumneavoastra!

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *