În iarba …


   iun. 13

Somnul relaxant si linistit este garantat cu saltelele ortopedice

salteleSingura modalitate sigura si rapida prin care ne refacem complet dupa o zi de munca este somnul. In timpul somnului organismul se relaxeaza, toate procesele incetinesc, creierul nostru ia o pauza de la procesat atatea sarcini complexe, astfel ca neuronii se refac eficient si rapid. Calitatea somnului este influentata de mai multe elemente printre care se numara iluminatul camerei, prezenta sau absenta unor dispozitive precum telefonul, calculatorul, comoditatea patului in care dormim, caldura resimtita, zgomotele de fond. Cel mai important aspect al unui somn perfect tine insa de saltele, de calitatea lor si de modul in care sta corpul la orizontala.

Pentru a putea adormi, creierul nostru are nevoie ca intreg corpul sa fie la orizontala, intr-o pozitie confortabila si muschii sa fie cat mai relaxati. Saltelele obisnuite, cu arcuri, ne pot face dificila gasirea pozitiei potrivite, apar dureri de spate sau de gat, muschii raman incordati, devin durerosi. O solutie accesibila si usor de pus in practica este utilizarea unor saltele ortopedice, cum sunt si cele de la Imex Grup, magazin online ce se ocupa de comercializarea de saltele relaxa si de pat ortopedice de diverse tipuri. Spre deosebire de salteaua normala, cea ortopedica pe arcuri, de exemplu, absoarbe socurile si are o fermitate mai mare, nivelul de suport si duritatea depind de arcuri si de grosimea lor, de dispunere, corpul si muschii sunt complet relaxati, nu exista tendinta de a ne „scufunda” in saltea.

salteaDaca vreti ceva mai bun puteti alege salteaua cu spuma, care ia rapid forma corpului si ne ajuta sa adormim mai repede. In ambele cazuri coloana vertebrala sta in pozitia corecta, proprietatile anti-microbiene mentin mediul in care dormim curat, ne feresc de infectii. Miscarile involuntare din timpul somnului sunt naturale in cazul folosirii saltelelor de acest tip, nu va sculati din somn de durere sau din cauza ca ati intepenit pe salteaua dvs. obisnuita. De obicei, saltelele sunt confectionate din spuma sau din latex, anti-alergic, nu favorizeaza transpiratia excesiva si permite corpului sa respire. Latexul permite aerului sa circule prin saltea, imbunatateste circulatia sanguina, nu retine praful sau microbii.

Saltelele ortopedice preiau presiunea exercitata de corp in pozitia orizontala si o distribuie in mod egal pe toata suprafata saltelei. Pentru a va convinge personal de toate aceste avantaje puteti comanda oricand salteaua potrivita din magazinul online al Imex Grup.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *