În iarba …


   mai 18

Site-urile de matrimoniale si prejudecatile

A fi deschis la minte – sau open minded, asa cum spune americanul si fara sa vrem am adoptat si noi aceasta expresie – este probabil cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva, atat in viata reala cat si pe site-urile de anunturi matrimoniale.

Adevarul despre site-urile de anunturi in care vei cunoaste femei singure Bucuresti, este ca cel mai probabil nu iti vei gasi iubirea vietii si nici partenera ideala de dating sau de distractie de la prima intalnire. In mod sigur vei iesi la multe intalniri pana vei gasi persoana pe care o cauti si cea cu care vei vrea sa avansezi intr-o relatie (desigur, daca asta este ceea ce iti doresti). In cel mai fericit caz, intalnirile repetate la care vei iesi iti vor aduce si prieteni, daca cei cu care vei decide sa iesi sunt oameni cool dar cu care pur si simplu nu te potrivesti altfel decat ca amici.

Ideea cu care e bine sa pornesti la drum in aceasta experienta a site-urilor de anunturi matromoniale este ca indiferent ca vei gasi sau nu femei singure cu care sa te potrivesti pentru viitor, macar vei fi avut o experienta noua si iti vei fi facut cativa prieteni, in afara grupului tau obisnuit, pe care altfel probabil ca nu i-ai fi cunoscut niciodata, vei afla povesti si vei invata lucruri noi.

Datingul in sine inseamna sa fii deschis la intalniri cu genuri diferite de persoane, cu care probabil nu ai fi iesit inainte. Sigur ca majoritatea avem un fel de “portret robot”, o lista de calitati pe care potentiala partenera ar trebui sa le aiba si defecte pe care sa nu le aiba, insa poate nu ar strica uneori sa spargi putin tiparele si sa incerci sa iesi din zona de confort intalnindu-te si cu alt gen de oameni. Internetul deschide in general tot felul de usi, de care altfel nu am fi avut cum sa trecem niciodata si ne face sa intram in contact cu persoane din diferite colturi ale tarii sau ale lumii. Oameni pe care altfel nu i-am fi cunoscut niciodata. Tocmai de aceea merita efortul sa incerci ceva mai putin familiar. Cine stie? Poate vei afla ca toata viata ai cautat tiparul gresit de persoana…

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *