În iarba …


   sept. 22

Savureaza bautura preferata in fiecare dimineata din cani de ceai sau de cafea moderne

Bautul de cafea sau ceai in fiecare dimineata este deja un fel de ritual pentru fiecare dintre noi. Ambele bauturi sunt servite aburinde, in fata unei farfuriute cu o gustare si cu tableta sau ziarul in mana, rasfoind pe fuga cele mai noi informatii din lumea-ntreaga. Cafeaua si ceaiul se beau de obicei din cani de ceai sau din cescute speciale pentru cafea, forma lor poate fi diferita de la caz la caz, multe astfel de recipiente sunt personalizate cromatic sau cu mesaje diverse, pot avea chiar poza celor care le folosesc sau diverse simboluri care reprezinta ceva pentru el sau ea. Cum ar trebui sa fie o cana de cafea sau de ceai?

In primul rand sa fie cat mai usoara, cat mai simplu de tinut in mana. In al doilea rand sa fie dintr-un material de calitate care sa reziste la temperaturi mari. In al treilea rand cana pentru cafea sau pentru ceai ar trebui sa fie cat mai usor de igienizat si spalat, sa nu ramana pline de pete si de amprente. Nu in ultimul rand canile de facea ar trebui sa fie dimensionate in asa fel incat cantitatile de bautura calda turnate in ele sa fie mereu cele optime pentru organism.

Cei care vor sa aiba mereu la indemana cana perfecta pentru bautura calda de dimineata isi pot cumpara un set cani de cafea sau pentru ceai din magazinele online, de pilda de la Arta Ceaiului. Acolo, pe langa ceaiurile si cafeaua de calitate gasiti cana pentru cafea si set cani de cafea din materiale de calitate superioara, oferta cuprinde cani unicat pentru a va bucura pe deplin de un spectacol olfactiv si gustativ in fiecare dimineata sau poate in fiecare seara.

Orice cana de cafea sau de ceai de la Arta Ceaiului este numai buna pentru baut, sunt pe toate gusturile, sunt vesele, serioase, traditionale, au diverse marimi si dimensiuni, sunt prezente in ofertele bune cani pentru cei mici si cei mari, canile pentru romantici, cani pentru firele mai extrovertite, care prefera o cromatica aparte pentru fiecare cana din bucatarie. Se pot comanda rapid cani cu infuzor din portelan si inox la un super-pret, cani din sticla, cani de ceai din portelan, cani din portelan cu capac de silicon, la unele produse se primesc si cadouri surpriza.

Fiecare cumparatura online de la Arta Ceaiului va aduce si puncte de fidelitate care se transforma in reduceri ulterioare, un consultant al magazinului online va poate ajuta sa alegeti canile potrivite pentru personalitatea si stilul dvs., reducerile sunt prezente mai mereu pe site, livrarea este rapida, in 24 de ore, se permite deschiderea coletului la livrare, coletele ajung la dvs. in doar 48-72 de ore de la plasarea comenzii. In plus toate comenzile mai mari de 79 de lei au transport gratuit.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *