În iarba …


   iul. 08

Saltelele ortopedice, cele mai cautate la ora actuala, cu diverse tipuri disponibile online

saltea-ortopedicaIntrucat tehnologia a avansat foarte rapid in ultimele zeci de ani, practic astazi tot ce avem nevoie putem cumpara din apropiere, la preturi rezonabile. La momentul actual exista pe piata o multime de tipuri de saltele, fiecare cu proprietati si design adaptat diverselor nevoi ale viitorilor utilizatori. Dintre toate, saltelele ortopedice sunt cele mai cautate, desi sunt mai scumpe decat cele obisnuite. Care e diferenta intre o saltea ortopedica si una obisnuita?

In primul rand, modul in care sta coloana vertebrala in timpul somnului, pozitia corpului nostru cand ne asezam pe ea. Salteaua normala pe arcuri de proasta calitate nu poate sustine cum trebuie greutatea corpului, ne trezim cu dureri de gat, de spate, coloana sta in pozitii nefiresti. Spre deosebire de salteaua obisnuita, salteaua ortopedica are grija ca in fiecare secunda postura corpului nostru sa fie una perfecta, nu riscam sa ne trezim cu arcuri in coaste sau cu gropi in pat, cu picioare si maini intepenite. Alte beneficii ale saltelei ortopedice tin de normalizarea circulatiei periferice, de eliminarea durerilor de spate sau de ceafa, din membrele inferioare si superioare. Un tip special de saltele ortopedice sunt si cele cu arcuri independente, cu efect de balans mult redus. Interactiunea are loc doar in punctele de presiune, miscarile din timpul somnului unei persoane nederanjand partenerul de viata.

Saltelele de acest tip sunt foarte rezistente, insa au marele dezavantaj ca sunt mai scumpe decat unele normale. Pe de alta parte, putem cumpara si saltle cu arcuri impachetate tip Pocket, cu fasie de protectie peste arcuri, cu poliuretan si strat de lana, huse detasabile, mult mai usor de intretinut si mai rezistente, putand sa suporte greutati de pana la 80 kg. Ambele tipuri sunt tratate cu substante speciale si sunt hipoalergenice, se pot cumpara la preturi bune online din magazine precum imexgrup.ro, reducerile acordate fiind, in cazul de fata, de 10%, asadar puteti face si economii considerabile.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *