În iarba …


   apr. 27

Saltele calitative la preturi de top

saltele-lapre-micDupa o zi obositoare la birou sau mereu in viteza pe drumuri, un somn relaxant este singurul care reuseste sa incarce bateriile pentru a doua zi. Iata de ce o saltea buna este absolut obligatorie pentru odihna de calitate si desi ne-am obisnuit sa credem ca saltele de pat bune inseamna neaparat si un pret urias, este posibil sa gasim saltele la pret mic si in acelasi timp calitate de top.

La Acaju.ro am gasit cea mai buna oferta de saltele de pat, atat in ceea ce priveste calitatea cat si pretul, care mi s-a parut foarte accesibil. De la saltele pentru copii si pana la saltele superortopedice pentru adulti, gama este foarte variata si cu siguranta ca si cei mai pretentiosi isi vor gasi un raport calitate pret saltele ideal.

Desi parerea generala este ca saltelele ieftine nu sunt neaparat si bune, acesta este un mit pe care cei de la Acaju il vor desfiinta cu oferta lor si vor demonstra cum sa ai un somn odihnitor si fara sa investesti in saltele de mii de lei.
Categoria saltele ieftine cuprinde saltele cu arcuri, denumite generic saltele oprtopedice, si saltelele superortopedice. Un pret saltele orientativ pentru aceasta categorie este cuprins intre numai 100 de lei si 600 de lei, in functie de dimensiuni dar si de compozitie si materiale, cele mai mari preturi saltele chiar si in categoria de saltele ieftine fiind pentru saltele deluxe 180×200 cm. Cu alte cuvinte putem gasi o saltea buna la un pret rezonabil si sa ne bucuram de confort dar si de o investitie minima.

In plus la Acaju gasim nu numai preturi saltele foarte bune, ci si garantie pentru trei ani si sansa unei perioade de retur de 60 de zile, timp in care daca salteaua nu pare potrivita, nu este ceea ce am sperat sau nu reusim sa ne acomodam cu ea se poate returna. Sectiunea mobila a site-ului cuprinde si o gama foarte variata de paturi tapitate, numai bune de folosit impreuna cu salteaua proaspat comandata, astfel incat somnul sa fie cat mai odihnitor cu putinta. Dimensiunile paturilor sunt cuprinse intre 140×200 cm si 180×200 cm, ideale pentru a fi adaptate oricarui dormitor.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *