În iarba …


   ian. 23

Rolul obiectelor sanitare in design-ul unei bai moderne

obiecte-sanitareCand vorbim despre design, acesta se refera la toate incaperile din casa ta, inclusiv la baie. Cine nu isi doreste sa aiba o sala de baie moderna, cu obiecte sanitare alese cu stil, care sa ofere o placere cand ajungi seara dupa serviciu si poti sa te relaxezi sub un dus fierbinte sau intr-o cada alba din ceramica. Baia nu se rezuma doar la activitatile cu care suntem obisnuiti sa o asociem, o baie moderna este o expresie a stilului, a elegantei si a confortului.

Daca iti doresti sa ai in casa ta o baie cu un design deosebit, cu obiecte sanitare moderne, in care este o adevarata placere sa te afli, in care sa te privesti dimineata in oglinda si sa-ti incepi ziua cu un dus revigorant, atunci trebuie sa inveti sa alegi cu eleganta si rafinament ce obiecte sanitare vrei sa ai in casa si in baia ta.

Astazi, obiectele sanitare sunt atat de diverse, atat ca stil, cat si ca material din care sunt produse, fie ca este vorba despre portelan, care este o solutie clasica, sau materiale mai rezistente, de exemplu, cele din inox. Pe langa asta, este foarte important sa nu-ti fie teama sa experimentezi cu design-ul acestor obiecte sanitare pe care le ai in baie. Nu ezita sa alegi forme mai putin tipice pentru lavoar, de exemplu, ce zici de o forma rectangulara, in locul celei ovale? Va oferi mult mai multa eleganta baii.

Nu uita ca ar fi foarte bine ca fiecare membru al familiei sa aiba obiectele sale sanitare in baie, aceasta depinde, desigur, si de spatiul de care dispui pentru a crea un design placut si familiar in acelasi timp. Mai multa inspiratie pentru sala ta de baie si pentru obiectele sanitare pe care sa le alegi gasesti pe site-ul celor de la deltastudio.ro.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *