În iarba …


   ian. 08

Roll-up-ul trebuie sa faca parte din publicitatea obligatorie pentru firma ta

roll-up-bannerMulti dintre noi ne orientam din ce in ce mai mult spre publicitatea online, cu toate ca publicitatea offline nu trebuie nici pe departe subapreciata, deoarece exista tehnici de promovare in afara internetului care au ramas la fel de utile, cum ar fi, de exemplu, un roll-up banner. Parerea mea este ca orice firma care se respecta si care vrea sa se promoveze si offline, trebuie sa aiba un roll-up, deoarece acesta are cateva avantaje importante pe care nu le are nici un afis sau oricare alta forma de publicitate tiparita. Exista mai multe tipuri de bannere rollup pe HeadPrint.ro, unde va puteti informa mai bine despre caracteristicile roll-up-ului si dimensiunile optime.

Este important pentru o firma sa aiba un roll-up, deoarece astfel este cel mai bine reprezentata can este vorba despre un eveniment, un targ, orice alta activitate la care este nevoie sa fie vizibila imaginea firmei. Iar un roll-up banner de dimensiunile optime si cu un design care sa atraga privirile, cu siguranta va face sa fie mentionata de mai multe ori firma voastra. Acesta este un avantaj important pe care il ofera un roll-up – vizibilitate.

Desigur, ar trebui sa va intereseze si al unui rollup pret. Adevarul este ca pretul unui roll-up este, relativ, destul de ieftin, luand in considerare avantajele pe termen lung pe care le ofera acesta, deoarece va putea fi utilizat de nenumarate ori, daca este corect depozitat si pastrat. Al unui rollup pret este determinat de dimensiunile acestuia, de panza pe care va fi tiparita imaginea firmei etc.

Este foarte important sa apelati la o firma cu experienta in domeniul printatii si confectionarii roll-upurilor, pentru a va bucura de servicii de cea mai inalta calitate, aici fiind incluse si intensitatea culorilor si aspectele tehnice.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *