În iarba …


   feb. 25

Relaxarea cu fotoliile de masaj este mai simpla si mai placuta

Acasa sau la birou, in momentele de pauza sau in weekend, un masaj profesional nu strica nimanui. Masajul ne poate ajuta sa ne relaxam, prin masaj se pot rezolva multe dintre problemele comune rezultate in urma sedentarismului, dispar durerile de spate sau de picioare, cele de cap. Un masaj profesional ne poate scapa si de stres, ne poate ajuta sa fim la linistiti, masajul facut de un profesionist este de dorit mai ales pentru cei care au locuri de munca foarte solicitante. Din nefericire nu toata lumea are bani sa mearga la saloane de masaj, serviciile pot fi destul de scumpe, nici timp nu prea avem sa ne deplasam saptamanal sau lunar la salon.

In aceasta situatie, pentru a nu ramane totusi fara un masaj profesionist putem sa apelam la fotolii pentru masaj, cu mecanisme speciale care contribuie la o relaxare exact ca la salon. Cu un simplu fotoliu de masaj putem sa uitam de disconfort si de dureri insuportabile de ceafa sau de migrene care se datoreaza pozitiei incorecte a corpului si muschilor care nu reusesc sa se relaxeze. Noile modele de fotolii pentru masaj, disponibile si la Komoder, au functii speciale si tipuri diverse de masaj, se pot controla usor, sunt din materiale de calitate, foarte rezistente, se intretin usor, sunt confortabile si eficiente.

Indiferent ce fotoliu de masaj alegeti veti beneficia de un masaj profesionist, poate chiar mai bun decat cel al unui maseur, masajul are loc in intimitatea caminului dvs. sau in propriul birou, economisiti timp si bani si uitati si de stresul de zi cu zi. Magazinele online de tipul Komoder au oferte bune si un pret fotoliu de masaj adaptat tipurilor de clienti si categoriilor sociale care frecventeaza astfel de site-uri. Toate modelele sunt originale, vin cu manuale in limba romana, au foarte multe functii si programe prestabilite de masaj, fotoliile de masaj au si programe care se pot personaliza usor si chiar difuzoare pentru muzica in timpul masajului.

Controlul lor este simplu, prin intermediul unei telecomenzi, fiecare tip de masaj este ales in functie de zona care se doreste a fi masata, fotoliile de masaj sunt sigure si au tehnologii avansate de control al masajului executat pentru a nu pune presiune prea mare pe musculatura. Komoder are in ofertele actuale un pret fotoliu de masaj foarte bun, fotoliile sunt fabricate de cei mai buni producatori, Inada, Tokuyo, Rokol, in permanenta exista promotii pe site si oferte personalizate, livrarea e rapida, direct din stoc. Firma are fotolii cu garantie de 3 ani si post-garantie de 5 ani, transportul e gratuit, toate manualele de utilizare sunt in limba romana, fiecare functie speciala este explicata si exemplificata pe site. Komoder propune cele mai bune fotolii de masaj la preturi accesibile, consultantii sunt pregatiti mereu sa va ajute cu oferte de pret si cu sugestii pentru fotolii potrivite pentru nevoile dvs.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *