În iarba …


   apr. 19

Relaxare si confort, in gradina sau la restauranta cu o pergola aluminiu de calitate

pergole-aluminiuIn apropierea gradinilor sau pe terase, la hoteluri sau in spatii comerciale uneori, pergolele sunt printre cele mai populare modalitati de a asigura umbra necesara si protectia de intemperii. Spatiu delimitat de o pergola aluminiu capata dintr-o data unicitate, valoare, are o estetica placuta, ofera siguranta celor care stau in zona respectiva. Integrarea usoara a pergolelor in decor, aspectul natural obtinut, protectia eficienta impotriva razelor soarelui, radiatiilor uv, dar si functionalitatea extinsa transforma pergolele in accesorii esentiale integrate perfect in arhitectura. Unde putem sa montam pergole?

Langa piscina, pe terasele de la casa, la restaurante, in diverse spatii publice. Flexibila si adaptabila la nivelul dimensiunilor pergola aluminiu poate fi inchisa cu sticla securizata, terasele se inchid complet prin intermediul peretilor securizati, spatiul obtinut este placut si relaxant. Pergolele din aluminiu permit existenta unor sisteme mobile de sticla securizata, cu glisare usoara, panza de la copertina se poate strange atunci cand nu e nevoie de umbra, pergola se personalizeaza cromatic si structural dupa cum isi doreste fiecare client. Modelele populare de pergole sunt cele modulare retractibile, multifunctionale, tip baldachin autoportanta, cu geamuri glisante de inchidere sau cu peretii anti vant construiti din PVC transparent, cele pe suporti fara piloni frontali, dar cu o inclinare reglabila. Oferta de pergole disponibile online este suficient de mare ca sa gasiti modelul dorit, firmele care le comercializeaza ofera si detalii tehnice si imagini cu diverse pozitionari, clientii primesc si garantie si ofertare personalizata, personalizare in functie de necesitati.

La comandarea pergolelor de la PERGOSOLE SRL, trebuie sa stiti foarte bine ce spatiu aveti la dispozitie, sa aveti masuratori exacte si o idee de proiect, de amplasare, sa stiti cum se va fixa pergola si ce fel de actionare doriti. De asemenea este bine sa va consultati si cu specialistii firmelor pentru a cumpara pergolele potrivite pentru aplicatiile dvs. si pentru a avea un montaj asigurat la modul profesionist.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *