În iarba …


   aug. 23

Reamenajeaza camera copilului cu ajutorul unei mobile de tineret la comanda

Tinerii au nevoie in fiecare de zi un spatiu potrivit pentru activitatile ce tin de scoala si pentru relaxare, distractia. Camera copiilor sau a adolescentilor trebuie sa fie aranjata cat mai eficient in asa fel incat sa le faca placere sa stea acolo in timpul liber si sa poata sa se „desfasoare” fara a se accidenta sau a se lovi de monotonie. Cu o mobila camera tineret aleasa in functie de stilul si personalitatea copilului puteti reinventa notiunea de dormitor al copilului. Mobila moderna modulara permite dispunerea corpurilor de mobilier in asa fel incat spatiul din camera sa fie cat mai bine folosit si activitatile zilnice sa fie cat mai confortabile. O mobila tineret ar trebui sa fie cat mai colorata, cat mai compacta, sa permita o intretinere simpla si sa isi dovedeasca utilitatea in fiecare zi. De asemenea, mobila dormitor tineret nu trebuie sa fie prea voluminoasa, pentru a fi usor de mutat atunci cand copilul isi doreste o schimbare in camera sa, mobila pentru copii la comanda este alegerea perfecta pentru o camera de tineret la moda si care respecta trendurile majore din domeniu.

Alegerea unui mobilier tineret trebuie sa se faca impreuna cu cel care va sta in camera, atat cromatica, cat si finisajele, accesoriile trebuie sa fie cat mai apropiate de varsta copilului, nu se va opta pentru mobila camera tineret sau pentru mobila pentru copii la comanda cu suprafete si colturi care pot rani copilul sau adolescentul. In general mobila tineret si mobila dormitor tineret este bine sa fie cumparate de la firme cu experienta, care stiu sa adapteze fiecare model la cerintele clientilor si la dimensiunile camerelor, mobila tineret facuta la comanda este recomandata pentru camerele mai mici, unde o mobila standard nu ar putea incapea. Unican pune la dispozitie mobilier tineret pentru camerele copiilor si adolescentilor, mobila la comanda este proiectata si construita de specialisti cu studii in domeniu, Unican asigura designul, productia si instalarea mobilierului la preturi bune.

Proiectarea 3D, garantia 24 de luni, onorarea rapida a comenzilor facute, materialele de calitate de la producatori de top, fiecare piesa de mobilier poate fi personalizata cromatic si la nivel de finisaje, design in functie de preferintele fiecarui client. Consilierii Unican va pot ajuta sa alegeti mobila perfecta pentru camera adolescentilor, va pot da sfaturi pentru amenajarea camerei copiilor in asa fel incat la final veti avea o camera cu un design placut, eleganta si eficienta.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *