În iarba …


   sept. 28

Produsele naturiste va ajuta sa aveti sanatate de fier cu bani putini

Romanii sunt campioni la tratamentele dupa ureche. Farmacistul, vecinul, unchiul, bunica au devenit intre timp „medici” care stiu exact ce tratamente pot sa fie luate in caz de afectiuni mai mult sau mai putin complicate. Multe dintre aceste tratamente fac mai mult rau decat bine, asa ca aceasta practica trebuie sa dispara cat mai curand dintre obisnuitele de zi cu zi ale romanilor.

Sfatul unui medic specialist cantareste mai mult si e avizat, doar el poate spune ce anume a cauzat boala respectiva, poate interpreta corect simptomele si poate prescrie tratamentul cu efectele imediate dorite. Tratamentul obisnuit, cu medicamente de sinteza poate fi completat la nevoie si de unul cu produse naturiste, recomandate tot de un medic specialist.

De ce am avea nevoie si de medicamentele naturiste daca tot avem medicamente cu substante chimice destul de puternice? Pentru ca efectele lor sunt de multe ori limitate, cu produse naturiste se poate prelungi cura inceputa cu substantele chimice, produsele naturiste pot potenta efectele benefice ale produselor de sinteza, fara a le afecta actiunea. In produsele naturiste sunt doar substante si extracte naturale, ele se pot folosi atat extern, cat si intern, sunt prezente pe piata in forme variate si se pot administra la toate varstele.

Cu produsele naturiste nu numai ca va puteti simti mai bine intre tratamentele clasice sau in timpul lor, dar puteti sa beneficiati si de medicamente care se absorb mai rapid, sunt bine tolerate de organism si va feresc si de efectele adverse ale medicamentelor de sinteza. Produsele naturiste de calitate se pot gasi cel mai simplu in farmaciile online, unde preturile sunt mici, promotiile abunda si livrarile sunt rapide. O astfel de farmacie este si Plantada, aceasta pune la dispozitia clientilor peste 5.000 de produse de calitate, la preturi mici, raportul calitate-pret este bun, livrarile sunt promote si rapide, comenzile se preiau online sau telefonic, suportul este specializat. Categoriile de produse prezente pe site cuprind de la produse apicole si ceaiuri, produse pentru slabire si modelare, intimitatea corpului, pana la picaturi si siropuri, produse naturiste pentru igiena si ingrijire, pentru mama si copilul.

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 200 de lei, platile online sunt sigure, produsele vin doar de la producatori de top, in paginile de produs sunt si review-uri care pot ajuta la alegerea produsului dorit. Medicii specialisti fitoterapeuti pot oferi sfaturi online in permanenta, fiecare produs are o descriere detaliata si imagini de prezentare de calitate pentru a sti mereu exact ceea ce comandati.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *