În iarba …


   dec. 15

Prelucrarea deseurilor colectate este mai eficienta cu ajutorul unor compactoare deseuri si prese de baloti

compactoare-deseuriCantitatile prea mari de deseuri colectate zilnic fac aproape imposibila depozitarea lor pe suprafete limitate. Firmele care se ocupa de colectarea si prelucrarea deseurilor se folosesc de utilaje speciale pentru a reduce suprafata ocupata si a le transporta mai usor dintr-un loc in altul. Acestea sunt incadrate in doua categorii, compactoare deseuri si prese de baloti.

Compactoarele se pot utiliza pentru deseuri menajere si umede, exista optiuni de ridicare a containerelor pentru golire, au guri de incarcare mari, alimentarea se poate face fara intrerupere. Cu ajutorul compactoarelor deseuri se reduc cheltuielile de transport cu 75%, utilajele sunt rezistente la uzura si la folosire intensa, compactarea se realizeaza rapid si volumul e redus foarte mult. Operarea lor este simpla, se apasa un buton si procesele de compactare incep, cilindrii hidraulici nu intra in contact cu gunoiul, de unde si lipsa coroziunii. Compactoarele deseuri se autocurata, se igienizeaza corespunzator, au nivel scazut de zgomot si eficienta maxima, nu aveti nevoie de prea mult personal pentru manuirea lor. Pe langa toate acestea se adauga costurile de plasare mici, accesul la service si piese de schimb de calitate pentru ca producatorii de compactoare sunt mereu pe faza si asigura o functionare impecabila a mecanismelor vandute.

Prescontainerele se pot utiliza si pentru hartie si carton, folii, au design modular, roto compactoarele sunt ideale pentru gunoi reciclabil si gunoi menajer, alimentarea se face continuu. La randul sau, modelele de prese de baloti pot produce baloti de dimensiunea unui europalet, compactarea marita si sistemul de ghiare pentru reducerea efectului de revenire elastica a materialului, sistemele automate de evacuare a balotilor fiind caracteristici unice ale acestor utilaje. Impreuna cu modelele de compactoare deseuri presele de baloti reprezinta solutia cea mai buna pentru eficientizarea proceselor de compactare deseuri de orice natura. Ambele tipuri de utilaje pot fi cumparate si online, din magazinele de profil, functioneaza ireprosabil, in realizarea lor folosindu-se cele mai moderne tehnologii de pe piata.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *