În iarba …


   mart. 13

Prelatele de piscina, cea mai ieftina metoda de a incalzi apa cu ajutorul energiei solare

sol+guard-mainTemperatura apei din piscina este unul din motivele exigentelor noastre, caci de temperatura apei depinde confortul timpului petrecut in piscina. Asadar, cum facem sa obtinem o temperatura a apei conforma cu asteptarile noastre?

Pozitionarea piscinei este aspectul numarul 1 de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne dorim o temperatura mai ridicata a apei. O piscina corect expusa va inmagazina de la primele raze de soare si pana seara, calorii pretioase, gratuit!

Utilizati o prelata izotermica sau o prelata automata pentru a creste temperatura apei din piscina. Pe timpul zilei, prelata izotermica are avantajul aditional de a capta razele soarelui si de a incalzi apa piscinei cu o eficienta crescuta. Asadar, prelatele pentru piscina reprezinta cea mai ieftina si mai eficace metoda de a incalzi apa, folosind energia solara.

Cu ajutorul unei prelate puteti limita pierderile de caldura (mai ales din timpul noptilor sau din timpul zilelor fara soare) de la suprafata apei din piscina.

Prelata pentru piscina reduce costurile de energie necesare pentru incalzirea apei si mentine temperatura apei din piscine cu ajutorul radiatiilor solare. Pe langa rolul termic, aceasta reduce patrunderea in apa piscinei a prafului si a frunzelor.

Ca si concluzie generala, prelatele pentru piscina reduc cu 98% evaporarea apei, reduc cu 50% consumul de energie, cresc cu 7-8*C temperatura apei. Folositi, alaturi de prelate, sisteme de incalzire a apei din piscina: incalzitoare electrice, sisteme de incalzire cu ajutorul colectoarelor solare, schimbatoare de caldura, pompe de caldura.

Sol_Guard_500_Solar_Cover_1670_Square_largeDespre prelata pentru piscina GeoBubble, cea mai buna prelata existenta pe piata

Prelata pentru piscina GeoBubble creste temperatura apei pana la 8°C.

De ce sa cumparam o folie de piscina Sol+Guard disponibila cu tehnologie GeoBubble?

  • Duranta de viata este cu peste 25% mai mare ca cea a prelatelor traditionale;
  • Fabricata special pentru conditii atmosferice neprielnice;
  • Salvati bani si timp cu aceasta prelata prietenoasa cu mediul(eco-friendly);
  • Reduce consumul chimicalelor cu pana la 40%;
  • Reduce consumul de energie cu pana la 70%;
  • Elimina evaporarea apei cu pana la 98%+;
  • Reduce murdaria;
  • Durata de viata este de 6 ani +;
  • Reduce urmele de carbon de pe suprafata piscinei dumneavoastra.

In cadrul magazinului Piscine-irigatii.ro veti gasi oferte de prelate pentru piscina, iar specialistii Piscine-irigatii.ro va stau la dispozitie, telefonic, pe email sau online, cu sfaturi si informatii pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerile corecte si potrivite nevoilor dumneavoastra. De asemenea, contactati specialistii Piscine-irigatii.ro si cereti informatii detaliate cu privire la prelata pentru piscina cu tehnologia GeoBubble.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *