În iarba …


   iun. 05

Pregateste bagajul pentru concediu si comanda un costum de baie nou, la moda si cu un pret bun, din online

Ti-ai pregatit bagajul pentru vacanta de vara, pentru concediul la mare, ai prosopul, lotiunile si cremele, ai toate obiectele de igiena intima, ai si haine potrivite pentru iesirea in club sau pe terase. Ramane sa mai decizi doar ce vei purta pe plaja sau cand intri in apa. Costumele de baie sunt alegerea unica pentru fiecare doamna sau domnisoara, dar asta nu inseamna ca nu poti fi la moda chiar si cand faci cativa pasi pe plaja sau cand stai la bronzat, pe prosop. Pentru a fi in trend pe plaja si vara asta poti alege costume de baie ieftine din magazine online, reduse si cu 50-60%, costume din materiale de calitate, cu imprimeuri deosebite si culori speciale pentru o aparitie de senzatie pe plaja.

O alegere inspirata anul asta sunt costumele intregi, cu aplicatii metalicesau snururi, paiete, decupaje si imprimeuri care nu se demodeaza niciodata. Poti opta pentru costume de baie intregi si costume de baie ieftine de acest tip din magazine online daca vrei sa maschezi anumite zone ale corpului din diverse motive estetice ori medicale. De asemenea poti comanda costume de baie intregi si pentru a profita de croielile diferite, care se adapteaza in functie de tiparul corpului, unele pot face sanii sa para mai mari, altele sustin bine sanii mari si greoi. Costumele intregi sunt ideale pentru inot intrucat corpul este acoperit mai mult, frecarea se reduce in apa, protectia impotriva razelor UV este mai mare, reglajele si ajustarile sunt mai putine.

Acest tip de costume se potrivesc celor care vor sa stea pe plaja sub umbrele din cand in cand si sa citeasca o carte, lookul obtinut este mai stilat si mai gratios, elegant. Dupa ce ai primit rapid si costumul de baie poti inchide bagajul si esti gata de plecare spre destinatia de vacanta si spre o relaxare totala, departe de job si de orasul zgomotos.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *