În iarba …


   mart. 27

Portile automate, sigure si simplu de montat, cu un aspect estetic deosebit

La orice casa siguranta proprietatii si a celor din interiorul ei este asigurata de poarta de la intrare. Portile clasice sunt bune, mai ales daca sunt fabricate din materiale moderne, se inchid cu sisteme clasice, cu cheie si reusesc sa isi faca treaba foarte bine. Insa cand e foarte frig afara si cand ploua, cand e ninsoare puternica si trebuie sa cobori din masina sa deschizi poarta, sa inchizi poarta o poarta obisnuita nu mai e asa de eficienta. In momentul respectiv cea care te poate salva si iti poate oferi confortul necesar este o poarta automata. Aici sunt doua variante, fie automatizam o poarta pe care o avem si care e suficient de rezistenta, fie montam o poarta complet automatizata in locul celei clasice.

Portile automatizate sunt foarte utile in orice gospodarie pentru ca ofera securitate sporita, pun in valoare foarte bine arhitectura exterioara, sunt simplu de controlat si de intretinut. Culisante, portante, autobatante, portile automate au motoare puternice care permit o miscare rapida atunci cand sunt actionate, sunt convenabile, o singura apasare de buton si se inchid sau se deschid. Daca se alege un model culisant de poarta automata se castiga si mai mult spatiu, zonele de parcare se pot largi cu aceste porti. Automatizarea portilor obisnuite este simpla, toate elementele necesare se pot monta rapid de firme cu experienta, functionarea este la fel de buna ca in cazul portilor automate montate de la inceput. Cand se opteaza pentru montajul unor porti deja automatizate lucrurile sunt si mai simple, dureaza mai putin testarea si montajul efectiv.

Odata montate portile automatizate au sisteme speciale care previn lovirea unor obiecte care se afla in zona de inchidere-deschidere, masina nu va fi lovita, actionarea prin telecomanda este sigura si eficienta de fiecare data. Cu portile automate intrarea si iesirea din perimetrul proprietatii va fi mai rapida, mai sigura si mai simplu de controlat la nevoie.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *