În iarba …


   ian. 05

Ponturile pentru pariuri – ajutor pentru incepatori

Agentiile online de pariuri au marele avantaj de a va permite sa plasati pariurile dorite din confortul propriei case, fara un efort foarte mare. Astfel, de acasa, din fotoliul preferat puteti paria pe evenimentele – sportive sau nu – care va intereseaza.

Atentie, daca sunteti incepatori in ale pariurilor, sa nu credeti ca este atat de simplu incat sa pariati o suma de bani si apoi sa va asteptati din prima la castiguri substantiale. Atat pentru cei care se afla la primii pasi in lumea pariurilor sportive, cat si pentru pariorii deja experimentati, exista site-uri cu ponturi pariuri, asa cum este Pariori.ro, unde puteti gasi ponturi extrem de plauzibile, din partea tipsterilor care se ocupa in mod profesionist de ponturi pentru pariuri sportive.

E foarte greu sa petreceti acasa o multime de timp cautand cele mai bune case de pariuri, cele mai populare evenimente sportive, cu cele mai bune cote si cu cele mai mari sanse de castig. Iata de ce un site de ponturi pariuri sportive va este cel mai la indemana pentru sanse mai mari de castig. Ponturile din partea tipsterilor Pariori.ro au la baza experienta, dar si interpretarea statisticilor si evaluarea conditilor de joc, astfel incat pontul sa fie unul cat mai probabil.

In principiu regula pentru pariurile online cat si pentru pariurile traditionale este simpla: pariati pe un rezultat sau pe una dintre variantele de pariu existent pentru un eveniment anume, iar daca aveti un bilet cu toate rezultatele corecte, catigati. Cu cat cota este mai mica, cu atat in principiu sansele de castig sunt mai mari, insa suma pe care o veti castiga va fi una mica, tocmai din pricina cotei mici a evenimentului. Cu cat cota este mai mica, cu atat rezultatul este mai putin probabil, insa daca veti castiga, va fi o suma mai mare.

Acesta este clu-ul si aici va pot ajuta in general ponturile site-urilor de ponturi pariuri: forta unui bun jucator sau a unui tipster care se afla in spatele lui este sa simta cotele medii si puternice, care pot iesi. Iata de ce este ideal sa urmariti tot rimpul rubricile de ponturi pariuri sportive si chiar rubrica biletul zilei de pe site-urile de pariuri online.

Daca sunteti pentru prima data pe un site cu ponturi pariuri si va este teama sa va incredeti in ponturile tipsterilor, nu trebuie decat sa urmariti cateva zile ponturile pentru a vedea cat de corecte sunt.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *