În iarba …


   oct. 09

Pokemon Go

pokemon goA depasit toate retelele sociale. Pokemon Go, celebrul joc pentru Android si Iphone se foloseste de sistemul GPS pentru a situa jucatorii pe o harta reala, ceea ce pare o versiune mai veche a Google Maps. Pare ca parcurgi intreaga lume incercand sa gasesti Pokemoni. Dupa cum va imaginati acest lucru inseamna consum mare de date, asa ca gamerii nu descarca doar jocul si se joaca putin cu el, dupa care uita de el printre zecile de aplicatii instalate. Ei ajung sa foloseasca jocul mai ceva ca pe furculita.

Volumul de date sharate a insemnat o presiune foarte mare pusa pe serverele jocului mai ales ca abilitatea de conectare la un server este critica pentru joc. In prima saptamana de la lansare de abia gaseai o conexiune libera pe server, insa jocul si-a castigat rapid popularitatea si a depasit orice retea sociala, lucru la care nu se gandea niciunul dintre cei din conducerea Nintendo. In prima saptamana Pokemon Go a fost instalat pe un numar de doua ori mai mare decat toate dispozitivele cu Android, spre deosebire de Tinder, o aplicatie de dating care nu se descurca deloc rau, dar nu reuseste sa aiba asa performante nici daca ar avea bugete enorme pentru dezvoltare in toate directiile posibile.

Pe masura ce au aparut noi imbunatatiri aduse aplicatiei, posibilitatea sa faci schimb de Pokemoni, sa gasesti si pokemoni mai rari, popularitatea sa a fost din ce in ce mai mare, ceea ce poate reprezenta un pericol pentru retelele sociale.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *