În iarba …


   iun. 30

Piesele din dezmembrari, o varianta tot mai populara pentru soferii care au un buget mic

Masinile moderne au nevoie de o ingrijire mult mai buna decat cele mai vechi. Sistemele si senzorii speciali, numarul mare de piese care fac posibila o deplasare la viteze mai mari, in conditii de siguranta, toate acestea au nevoie de o atentie sporita mai ales daca aveti de facut drumuri multe si lungi. Schimbarea la timp a pieselor masinii este foarte importanta, ea poate face diferenta intre un autoturism care va sta mai mereu in service sau in garaj si unul care va va putea fi alaturi indiferent de distantele parcurse. Piesele originale, noi sunt destul de greu de gasit si au preturi mai mari, soferii nu sunt dispusi de fiecare data sa cumpere piese de schimb de la producatori de top, uzura apare mai des decat v-ati putea inchipui asa ca au nevoie de solutii de compromis cumva.

Cu preturi mici si calitate apropiata de o piesa originala piesele din dezmembrari auto sunt o alegere de dorit atunci cand trebuie sa inlocuiti vechiele piese de sub capota. Avantajele unor piese din dezmembrari tin de gradul redus de uzura, de numarul mare de variante din care puteti alege, de testarea lor inainte de a fi comercializate, de preturile mai mici si de compatibilitatea perfecta cu masina dvs. Ca sa nu mai fiti nevoiti sa mergeti mereu in service puteti cumpara online piese din dezmembrari, le puteti comanda simplu direct de pe site-ul Alesd dezmembrari, livrarile ajung rapid la dvs. si puteti returna produsele daca nu corespund calitatii impuse de normele europene.

Piesele din dezmembrari de la Alesd dezmembrari sunt pentru toate masinile si brandurile cunoscute, se gasesc piese de la toate sistemele principale ale autovehiculului, ele provin de la masini dezmembrate, functioneaza corect si nu prezinta defecte. Pentru un plus de siguranta fiecare piesa comercializata de ABC CAR a fost catalogata si verificata in amanunt inainte de a fi postata pe site, piesele se potrivesc pe masinile indicate si sunt gata de folosire, arata impecabil si pot fi montate intr-un service autorizat fara probleme. Asadar, data viitoare cand aveti nevoie de piese pentru masina si nu aveti un buget prea mare puteti sa cautati tipul dorit printre piesele din dezmembrari auto.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *