În iarba …


   ian. 05

Petele dalmatian de pe perete

pete-peretiMa intorc intr-o zi din oras si imi cade privirea asupra peretelui din camera mea. Si ce credeti ca imi este dat sa vad? Pete Dalmatian pe perete. Peretele este crem si apar niste pete gri spre negru pe el, exact ca niste mici cerculete, niste pete de pe un caine dalmatian.
Sa stiti ca este foarte interesant sa vezi aceste pete pe perete si sa te miri cum au putut aparea. In principiu aceste pete sunt interesante si poti chiar sa te mandresti cu el sa spui ca asa ai vrut sa zugravesti asta cu conditia sa fie mai regulate si mai uniforme pe perete.
Cum credeti ca au aparut aceste pete dalmatian ? Sub aceste pete sunt niste placi de rigips care au niste suruburi infipte inauntru pentru a le sustine si din cauza umezelii, capul acestor suruburi este impins catre exterior si se vad extrem de urat. Vezi numai pete dalmatian pe perete. Arata rau, dar ce poti sa faci, cine nu are chef sa zugraveasca ramane sa admire aceste pete dalmatian si sa se bucure de ele. Poate am zile mai senine si mai amuzante cu petele dalmatian pe perete, pentru ca de fiecare data cand le vad imi vine sa rad teribil.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *