În iarba …


   ian. 31

Ofera-le dintilor stralucirea de altadata cu ajutorul radioactivitatii

dinti-albiNu e un secret ca poti sa iti pui material radioactiv si in gura, daca vrei si ai curaj. In timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial germanii cautau o pasta de dinti premium si au dat de Doramad Radioaktive Zonhcreme, singurul produs de pe piata la vremea aceea care era fortifiat cu toriu radioactiv. Pasta de dinti folosea radioactivitate pentru a distruge bacteriile si pentru a curata dintii mai ceva ca orice fel de produs asemanator, lasandu-i stralucitori.

Mii de oameni au cumparat pasta cu gandul ca vor avea o sansa unica sa aiba gura radioactiva. Dentistii pot pune uraniu si in dintii falsi, pentru a-i face sa arate precum cei originali in lumina artificiala-nivelul de radiatie din gura pacientilor este de 3.000 de ori mai mic decat cel admis legal. Dar nu doar dintii ii poti curata cu radiatii, poti sa cumperi si Radium Hand Cleaner, un produs care inlatura absolut tot de pe piele.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *