În iarba …


   mart. 26

Ne pregatim de vara depozitand in siguranta hainele de iarna

Crezi ca hainele din dulapul tau ocupa prea mult spatiu si nu mai reusesti sa gasesti nimic? Atunci, cu siguranta, a venit momentul in care ar trebui sa faci putina ordine acolo. Si cand zic ordine nu ma refer neaparat doar la a rearanja hainele ci, mai ales, la a sorta hainele pe care le folosesti in vremea calda si pe cele de iarna, pentru a le depozita pana cand se lasa din nou frigul.

Daca ai un dulap mai mic, care nu iti permite sa pastrezi si hainele de vara si pe cele de iarna, atunci ai putea sa cumperi saci vidat ieftini si sa depozitezi hainele tale. Acesti saci de vidat te vor ajuta sa economisesti pana la 75% din spatiu, deoarece datorita unui aspirator va elimina tot aerul din saci, iar hainele pot fi depozitate in saci vidat ieftini pana la urmatoarea iarna.

Adevarul este ca hainele de iarna sunt voluminoase si ocupa destul de mult spatiu, dar exista saci vidat ieftini de diferite dimensiuni, de aceea orice haina poate fi depozitata. Desigur, sunt o serie de reguli de care trebuie sa tii cont inainte de a depozita hainele. In primul rand, hainele trebuie sa fie curate.

Acest lucru este important, deoarece hainele care nu au fost spalate pot avea pe ele diversi microbi, care le pot deteriora pe termen lung. De asemenea, daca esti in cautare de saci de depozitare, online gasesti o oferta saci vidat, care au un pret accesibil si iti sunt livrati la domiciliu.

Sa prinzi o astfel de oferta saci vidat inseamna sa iti asiguri depozitarea hainelor in siguranta pana la urmatoare folosire. De asemenea, depozitarea hainelor poate fi realizata si daca mergi intr-o calatorie si nu iti mai incap lucrurile in valiza.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *