În iarba …


   nov. 24

Maximum de siguranta pentru copilul tau in automobil

jucarii-autoOrice parinte isi doreste ca copilul sau sa se afle in siguranta in automobil si, deoarece, pana ajunge sa poata sa-si puna si el centura, trebuie sa apelam la scaune pentru automobil, astfel incat sa fie si copilul in siguranta si noi sa fim mai linistiti. Problema cu scaunele auto se pune in faptul ca unele sunt foarte incomode, astfel incat copilul oboseste sa stea in ele si se mai plictiseste pe langa toate.

Eu recomand sa optati pentru scaunele cu isofix 9-25 care au isofix, unul dintre cele mai performante sisteme de siguranta pentru copil, care pe langa asta mai asigura si un confort sporit pentru copil. Este foarte important ca in cazul unui impact, scaunul copilului sa nu alunece si nici sa nu se rastoarne, tocmai de aceea scaunele cu isofix 9-25 au isofix – un sistem performant de fixare care asigura un plus de siguranta pentru copil.

O alta problema care se pune in transportarea copilului, tine de faptul ca pe distante lungi, acesta se plictiseste si calatoria devine una foarte dificila. Tocmai de aceea, recomand tuturor parintilor sa nu ignora importanta pe care o au jucariile auto. Acestea sunt foarte utile, in special, pe distantele lungi, cand copilul oboseste mult si se plictiseste, de aceea jucariile auto devin salvarea parintilor. Exista o mare varietate de astfel de jucarii, pentru copii de orice varsta, de aceea le recomand parintilor sa se informeze mai bine despre cum ar putea sa-i ”distreze” pe copii in automobil, astfel incat intreaga calatorie sa fie una cat mai placuta.

Este foarte important ca parintii sa invete sa le asigure maximum de siguranta in combinatie cu maximum de confort, ceea ce nu este deloc usor si spun asta dupa propria mea experienta.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *