În iarba …


   dec. 19

Magneziul combate insomnia, depresia si migrenele

Cu un rol absolut esential in functionarea normala a creierului, inimii si muschilor, magneziul este mineralul care se bucura de cea mai mare popularitate si de o atentie considerabila din partea expertilor in materie de sanatate. De asemenea, pentru beneficiile sale incotenstabile, magneziul este unul dintre suplimentele favorite ale oamenilor obisnuiti, existand diverse variante de magneziu, atat in farmacii cat si la plafar sau magazine online.

Pentru cei care nu cunosc inca cele mai renumite beneficii ale magneziului, este musai sa stiti ca el este extrem de important in gestionarea unora dintre marile probleme ale secolului XXI – insomnia, migrenele si depresia. Daca suferiti de oricare dintre aceste “boli” ale secolului pe care il traversam, la Herbagetica gasiti cele mai bune oferte de magneziu pret redus. Herbagetica ofera clientilor sai atat magneziu organic complex cu vitamina B, cat si magneziu in alte variante de complex, insa daca va doriti sa incepeti un tratament magneziu pentru ameliorarea bolilor de mai sus, e bine sa consultati un medic inainte, pentru o recomandare cat mai sigura.

Numeroase cercetari desfasurate recent au relevat importante beneficii ale magneziului in imbunatatirea somnului. Desi suplimentele de magneziu nu actioneaza ca un somnifer, un tratament magneziu este extrem de eficient in relaxarea muschilor si obtinerea unui efect anti-anxietate.

De asemenea, un supliment de magneziu pe zi poate contribui la scaderea numarului de migrene si intensitatii acestora.

Deficienta de magneziu este mai nou pusa in legatura directa si cu o serie intreaga de simptome psihiatrice si probleme neuromusculare. Desi nu exista inca studii foarte clare privind rolul antidepresiv al magneziului, cercetatorii fac pasi importanti in a demonstra ca magneziul este extrem de important in managementul depresiei.

Iata numai trei dintre motivele principale pentru care ar fi bine sa va intrebati medicul despre oportunitatea unui tratament cu magneziu. Insa, variantele in care magneziul exista la Herbagetica sunt mult mai multe si tintesc probleme mult mai complexe: magneziul organic cu vitamina B complex favorizeaza asimilarea calciului si vitaminizarea organismului; magneziul organic cu alga calcaroasa mentine sanatatea sistemului osos si muscular si a dintilor. Gasiti toate aceste variante de magneziu pret foarte bun, numai la Herbagetica, toate venind cu un supliment de capsule cadou.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *