În iarba …


   mai 02

Machiajul pentru evenimente speciale trebuie facut cu atentie si presupune parcurgerea mai multor pasi

Ai fost invitata la un eveniment privat important si vrei sa iesi in evidenta, sa atragi toate privirile asupra ta?

Cu un machiaj profesionist poti avea o aparitie senzationala si un look de zile mari. Este suficient sa ai o trusa de machiaj la indemana, ceva rabdare si putina tehnica de aplicare a fardurilor si a elementelor speciale de machiaj. Dupa ce ti-ai adunat in jurul tau tot ce ai nevoie poti incepe sa te ocupi de obraji, de ochi, de zona de sub ochi, de sprancene si frunte, de zona barbiei si de gat. Pe masura ce ai aplicat un anumit machiaj unei zone te poti indrepta spre o alta, fara accentua prea mult anumite zone in detrimentul altora.

Cand ai ajuns la buze trebuie sa ai grija la machiajul lor. E bine sa folosesti un ruj de calitate, ceva mai cremos pentru hidratare cat mai buna, un gloss cu nuanta apropiata de acesta. Poti trece rapid si cu un creion de contur pentru a preveni intinderea rujului dincolo de zona dorita. Ca sa ai un ten intinerit si cat mai natural poti folosi Terracotta Blush-On, un tip de blush foarte bun de la o firma cu experienta pe piata si produse excelente. Textura sa este foarte fina, satinata, efectele obtinute sunt de stralucire si de luminozitatea maxima, machiajul cu blush tine foarte mult timp si rezista bine pe tot parcursul evenimentului la care vei lua parte.

Tehnologia de fabricatie din spatele Terracotta Blush-On le-a permit producatorilor sa obtina o formula inovatoare, disponibila intr-un mare varietate de nuante pentru un machiaj profesionist de calitate. Sprancenele si genele pot fi accentuate si ingrijite cu atentie cu ajutorul fardurilor speciale, aplicarea lor trebuie facuta in trepte si cu mare grija pentru a nu strica machiajul din jur. Cand toata zona fetei si tenul sunt machiate se poate trece la zona gatului, la cea de sub barbie, culoarea, nuanta de acolo trebuie sa nu fie prea diferita de cea a tenului, a fetei in general. In acest fel vei avea un machiaj care va atrage privirile domnilor si iti va asigura atentia de care ai nevoie la eveniment.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *