În iarba …


   oct. 20

Lucruri pe care cafeaua reuseste sa le faca corpului nostru

Previne diabetul. Cei care beau cafea nu stiu ca aceasta bautura delicioasa poate sa previna di diabetul. Cafeaua are grija de nivelul de insulina din corp crescand adiponectina, o substanta care contribuie la mentinerea unui nivel stabil al zaharului din sange, dar si al insulinei. Impreuna cu magneziu si antioxidanti fiecare ceasca de cafea este foarte utila in lupta cu cele mai temute boli. Efectele sunt temporare din nefericire, asa ca trebuie sa bem cafea destul de multa ca sa vedem rezultatele. Regula aceasta nu se aplica si pentru cei care au diabet, nivelul zaharului din sange e deja mare asa ca o ceasca de cafea nu va face nimic. Inainte sa faceti orice modificari in dieta e bine sa discutati cu doctorul.

Cafeaua si inima. Multa lume crede ca o ceasca de cafea poate face mai mult rau decat bine inimii, insa studii recente au aratat contrariul. Nu exista nicio legatura intre bolile de inima si cafea. Dovezile recente indica faptul ca o ceasca de cafea e chiar buna pentru inima. Cafeaua e un aliat bun in lupta cu bolile cardiovasculare. Efectele sunt mai puternice la femei, consumul moderat de cafea poate scadea rata aparitiei bolilor de inima indiferent de gen. Daca se consuma intre trei si cinci cesti de cafea pe zi se poate reduce riscul de atac de cord, inima poate fi aparata si de boli coronariene si de probleme de functionare de natura electrica.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *