În iarba …


   mart. 26

Invata o meserie de viitor la cursuri de calificare

cursuri-calificareO meserie de viitor este meseria care este cautata si care se cere, unde exista mereu clienti care au nevoie de serviciile tale. Meseria de viitor se bazeaza foarte mult pe notiuni practice, nu este foarte greu de inteles si de practicat. Sunt putin meserii de viitor astazi, cand in aproape orice domeniu intalnim o suprasaturatie destul de periculoasa, efect care ii afecteaza mai ales pe tineri. Doua dintre ele insa vor fi cerute mereu: operator calculator si lucrator hotelier.

Operatorii calculator sunt tot mai cautati pentru ca in ziua de azi se lucreaza peste tot cu device-uri moderne si calculatoare, cu retele, asa ca trebuie sa fie cineva care sa poata introduce si valida date sau procesa anumite comenzi. Lucratorii hotelieri sunt iarasi foarte cautati pentru ca turismul merge foarte bine oriunde in lume, mereu se construiesc hoteluri, se dezvolta unitati de cazare care au nevoie de personal calificat pentru a functiona si a asigura clientilor cele mai bune servicii. Cele doua cursuri de viitor pot fi invatate daca mergeti la cursuri la Cpp Alexanders, o firma specializata in calificare si recalificare personal. La cursurile de operator calculator veti invata notiuni de baza foarte utile despre sistemele de operare, pachetele de instrumente pentru birou, chiar si notiuni despre limbaje de programare si creare pagini web. Daca va pasioneaza hotelurile, activitatea din ele si vreti sa lucrati acolo puteti merge la cursuri la Cpp Alexanders pentru lucrator hotelier, unde va veti insusi notiuni teoretice si practice legate de tehnica activitatii de cazare, veti invata si o limba straina, partea practica va fi facuta in unitati de cazare renumite, sub indrumarea specialistilor cu experienta.

Ambele cursuri sunt autorizate si acreditate, la final primiti diplome recunoscute national si in U.E., teoria si practica sunt gandite in asa fel incat sa puteti intelege tot ce vi se transmite si sa puneti in practica fiecare element teoretic. Pentru informatii complete si intreaga oferta de cursuri puteti intra pe site-ul oficial, acolo unde veti gasi si preturile cursurilor si reducerile oferite de firma organizatoare.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *