În iarba …


   Mar 24

Inghetata de calitate se poate prepara in bucatariile restaurantelor cu masini si aparate de inghetata

masini-inghetataIntr-un restaurant care se respecta sau intr-un hotel clientii trebuie sa poata gasi aproape orice cand vine vorba de mancare si de deserturi. Pe timp de vara unul dintre cele mai solicitate deserturi este cu siguranta inghetata. Racoritoare, cu arome diverse si foarte simplu de savurat fie in camera, fie la restaurant, inghetata este un dulce pe care nimeni nu-l refuza si pentru care clientul este dispus sa plateasca oricat mai ales intr-o zi torida.

Prepararea inghetatei nu este asa de simpla precum pare, pasii de urmat sunt destul de dificili, inghetata perfecta nu se poate obtine daca ai omis un singur pas din procesul de realizare. Pentru ca timpul e scurt si clientii nu sunt dispusi sa astepte pana cand bucatarul face inghetata, in marile restaurante exista deja masini si aparate de inghetata. Aceste masini reduc timpul de preparare al inghetatelor, produsul final este exact ca unul dintr-o fabrica de inghetata, consistenta este mereu cea dorita, aromele si textura se obtin usor, doar prin setarea anumitor functii speciale ale masinilor. Inghetata facuta cu masini si aparate de inghetata va arata impecabil de fiecare data, puteti sa obtineti si un serbet bun sau iaurt inghetat pentru deserturi originale de fiecare data. Constructia din otel inoxidabil si material plastic si designul gandit cu atentie permit manevrarea usoara si utilizarea in conditii de siguranta, recipientul detasabil, capacitatea de pana la doi litri si congelarea rapida sunt doar cateva dintre avantajele pe care le aveti daca folositi masinile in bucataria profesionala.

In functie de modelul ales masinile pot avea si compresor de refigerare, timpii de productie nu depasesc 60 de minute, producatorii pun la dispozitie si cupe de masurare si lingurite de inghetata asa ca aveti tot ce v-ar trebui pentru o inghetata cu un gust placut si aspect excelent. In plus, cu masinile de facut inghetata veti economisi timp si bani, consumul de energie este redus, randamentul este foarte bun, rezistenta la uzura este buna.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *