În iarba …


   sept. 13

India

India are foarte multe accidente produse in tot felul de circumstante. Un film din 2011 ii facea pe multi sa isi doreasca sa se stabileasca in India. In pelicula niste pensionari britanici aveau aventuri exceptionale in India si isi vedeau visul cu ochii.

In realitate, India e tara cu cele mai multe accidente mortale de pe glob. Pe strazile din India mor mai multi oameni decat in orice parte a lumii. Numai in 2009 au fost peste 105.000 de accidente fatale, insa numarul real ajungea si la 200.000. In America sunt doar 42.000 de accidente mortale in medie. Intr-un singur an condusul imprudent omoara mai multi oameni decat o face malaria in toata lumea.

Legile sunt totusi prea relaxate in legatura cu pedepsele pentru cei care comit astfel de accidente, daca omori un copil iei doar amenda de 780 dolari si un an de inchisoare, asta e pedeapsa maxima. Tinerii omoara oameni ai strazii si nici macar nu au permisul suspendat, ce sa mai spunem de amenzi sau inchisoare…

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *