În iarba …


   oct. 09

Iar cu pokemoni

pokemoniJucatorii fac foarte multe exercitii fizice. Chiar daca Pokemonii vor aparea in mod aleatoriu in jurul casei tale, jucatorii stiu ca singurul mod in care pot sa profite de pe urma jocului este sa se aventureze si mai departe de casa. Pe masura ce incep sa mearga pe diferite strazi pokemonii vor aparea pe hartile GPS. Apoi jocul se muta intr-o lume reala, cu ajutorul camerei telefonului, cu pokemonii animati pe terenul real. Jucatorii arunca cu mingii asupra pokemonilor, pokeballs, pentru a-i captura.

Toate aceste cautari presupun exercitii fizice multe, miscare multa, asta chiar daca jucatorii sunt foarte lenesi, insa cand vine vorba de Pokemon nimic nu ii opreste. In prima saptamana de al aparitia jocului toti cei care l-au jucat s-au plans ca ii dor picioarele si e epuizant, asa ca exercitiile la sala erau inutile.

Pokemon Go nu si-a propus sa fie un sport si nici sa inlocuiasca fitnessul, insa i-a ajutat pe parinti sa isi scoata copiii din casa si sa ii ia din fata calculatorului.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *