În iarba …


   iul. 30

Greseli de evitat cand vreti sa cumparati perne si pilote

Pernele si pilotele sunt printre cele mai comandate produse pentru dormitor. De ele depinde confortul si somnul nostru, ele pot sa contribuie la designul camerei si ne pot oferi o atmosfera placuta de fiecare data cand intram in dormitor. Din graba sau din nestiinta cu totii facem o serie de greseli cand cumparam perne si pilote sau doar pilote pat, greseli care ne pot costa bani si timp. Una dintre greselile facute cand comandam perne si pilote este legata de lipsa unei analize atente a produsului.

Pe pagina produselor gasim fotografii relevante cu zoom, care ne permit sa analizam si sa observam orice detaliu. Multi insa trec peste acest pas si comanda direct, fara sa fie interesati de fotografii. Daca facem acest lucru s-ar putea sa nu ne convina produsul primit, sa observam unele lucruri prea tarziu si sa fie mai complicat sa dam produsul inapoi. Alta greseala frecventa intalnita cand se comanda pilote pat sau perne tine de alegerea dimensiunilor. Pe site-uri sunt specificate dimensiunile in anumite unitati de masura, noi nu prea masuram corect dimensiunile de care avem nevoie, asa ca ne putem trezi cu perne prea mari si cu pilote care cad din pat sau din contra cu produse prea mici.

Pe lista de greseli la achizitia unor perne sau pilote se mai afla alegerea unor pilote sau perne cu huse de slaba calitate-aici e bine sa preferam doar bumbacul 100% si cusaturile de calitate-, alegerea umpluturilor sintetice sau huselor sintetice, optarea pentru pilote sau perne foarte ieftine. Mai adaugam si neatentia la conditiile de retur si politica de returnare, transportul care poate ajunge sa coste destul de mult. Astfel de greseli pot fi evitate foarte simplu prin mai multa atentie si analiza atenta a conditiilor impuse de vanzatori si a produselor pe care urmeaza sa le comandati.

 

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *