În iarba …


   feb. 15

Fetita care s-a imprietenit cu ciorile

Unul dintre visurile copilariei este cel de a putea comunica cu animalutele din jurul nostru. Desi nimeni nu a putut face asa ceva o fetita pe nume Gabi Mann a reusit sa aiba o legatura speciala cu regatul animalelor.

Ea s-a imprietenit cu ciorile, pasarile au ajuns sa ii faca si daruri. Povestea emotionanta a inceput inca de cand fetita avea patru ani si tot arunca mancarea. Pasarile vecinilor o pandeau ori de cate ori iesea afara pentru a avea masa servita.

Cand a mai crescut fetita a inceput sa isi imparta masa cu ciorile, in permanenta pasarile aveau ce manca. Ca rasplata ciorile lasau si ele cadouri. Odata s-a intamplat sa fie vorba despre un cercel, altadata era un bec spart, un nasture, o piatra, o piesa de Lego.

De fiecare data cand luau mancarea pasarile lasau si ceva in schimb. Fetita nota cand primise cadoul, ce era si o descriere a sa. Unul dintre darurile primite este printre favoritele sale, o inima din plastic, care arata clar cat de mult o iubesc pasarile.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *