În iarba …


   Oct 13

Fermele de pizza

La inceput o familie de fermieri si-a pus in gand sa faca o ferma de pizza si s-au asociat cu mai multe grupuri industriale. Ferma are forma circulara, are 10 zone delimitate, pe fiecare se cultiva un ingredient diferit pentru topingul de pizza.

De la lapte la busuioc, usturoi, oregano, rosii, piper si ceapa, toate ingredientele sunt produse acolo si sunt eco, carnea vine de la animale care sunt crescute pe alta bucatica a fermei. Studentii vin si viziteaza ferma ca sa invete despre plante si productie, tehnologii de productie, nutrientii de care au nevoie plantele, folosirea ingrasamintelor.

Desi se mai folosesc erbicide si fertilizatori asezarea culturilor este special gandita pentru a se vedea cum se imbunatatesc lucrurile in cazul recoltelor si in cazul productiei. Multi dintre cei care lucreaza la ferma de pizza sunt condamnati, care au si loc de munca si o masa asigurata. Toata vara ei uda bucatile de pamant pe care cresc culturile.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *