În iarba …


   sept. 25

Expozitia de arta cu pizza

Oto Gillen si-a facut pizza din sticla UV, suruburi si mahon, toate puse pe o bucata de lemn mat, John Freeman si Justin Lowe folosesc doar un ingredient, hartia „mestecata”, creponata. Cei trei sunt printre primii care au expus la o expozitie de arta cu teme inspirate din pizza.

Pizza a fost o metafora pentru comunitate, ea este un fel de mancare care uneste comunitatile si le ajuta sa fie mai comunicative. Alt artist a facut un fel de placinta mare pe care erau bucati de pizza. Toti vizitatorii unei galerii de arta au putut consuma in ziua deschiderii exponatele care nu erau asa de valoroase.

Formele care le pot imbraca operele de arta pe baza de pizza sunt diverse, pot avea culori diferite si se pot regasi in orice fel de imprejurari, la evenimente diferite. Sunt si cazuri in care operele de arta au un efect destul de creepie obtinut prin fotocopierea unei pizza.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *