În iarba …


   dec. 30

Drumul spre si dinspre aeroport e mult mai confortabil si mai rapid cu serviciile rent a car Otopeni

rent-a-car-otopeniOricine pleaca in vacanta se gandeste mai intai cum va ajunge mai repede la aeroport si ce va face cand se intoarce din calatorie si va fi din nou pe aeroport. La plecare este important sa ajungi la timp ca sa nu pierzi zborul, trebuie sa ai la dispozitie masini cat mai incapatoare pentru bagajele pe care le iei cu tine in concediu.

La sosire, pentru ca esti obosit va trebui sa pleci rapid de la aeroport pentru a te putea odihni dupa atatea zile de petrecut alaturi de prieteni sau de familie. Varianta unui taxi nu este chiar cea mai potrivita, mai ales daca nu iti permiti sa intarzii si detesti atmosfera destul de neplacuta din multe masini care asigura transportul in oras. Cu taxiul poti ajunge la aeroport la timp, dar pretul pe care-l platesti poate fi diferit de la firma la firma, si chiar de la sofer la sofer. Cand te intorci stii prea bine ce haos e pe aeroport si cat de greu este sa gasesti o masina care sa te duca acasa. Ca sa eviti situatii frustrante si sa nu te mai stresezi degeaba cu transportul de la si spre aeroport ai putea foarte bine sa apelezi la servicii rent a car Otopeni.

Nu, nu trebuie sa va sperie ideea ca poate ar costa foarte mult, preturile sunt accesibile, seriozitatea este maxima, totul e transparent, nu exista comisioane ascunse. Cand ai nevoie de masina ea este la locul stabilit indiferent de ora, poti sa chemi si sofer daca vrei, daca nu primesti doar masina. Autoturismele din parcurile auto ale firmelor de rent a car au reviziile la zi, sunt verificate mereu, sunt curatate in exterior si in interior, au toate asigurarile si taxele platite.

In caz de probleme cu masina pe drum imediat se poate apela la asistenta gratuita si la inlocuirea masinii daca defectul nu se poate remedia pe loc. In functie de numarul de persoane care trebuiesc transportate, masinile pot avea pana la 9 locuri, motoarele puternice si designul foarte elegant asigura un transport de cinci stele pana la aeroport.

Unele firme ofera si transport de la aeroport catre orice destinatie din tara, serviciile sunt gandite pentru a raspunde nevoilor oricarui tip de client. Soferii de inchiriat sunt oameni cu experienta, soferi profesionisti care cunosc foarte bine traseul, au o prezenta agreabila, business, astfel ca o calatorie in compania lor va fi o reala placere.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *