În iarba …


   feb. 28

De ce este important sa montam un interfon in scara blocului?

video-interfonMetodele hotilor de a patrunde in apartamentele oamenilor si in scarile blocurilor s-au diversificat in ultimii ani. Din ce in ce mai creativi, indivizii care vor sa isi insuseasca ilicit bunuri si sume de bani de la locatarii din diverse blocuri folosesc metode diverse pentru a intra in locuintele acestora. Singurul si cel mai bun mod de a va proteja de un invitat nepoftit este montarea unui interfon in scara blocului. In prezent exista o multime de site-uri care ofera interfoane de calitate, si calculeaza pretul pentru un interfon Electra, daca e sa discutam despre ElectraInstal, pun la dispozitie si montaj si depanare incluse in garantie, adica tot ce ati avea nevoie pentru siguranta maxima.

Importanta montarii unui interfon in scara blocului este cu atat mai mare cu cat sistemele moderne integrate in dispozitivele de inchidere fac imposibila patrunderea in scara fara acordul posesorului panoului de comanda. Daca veti alege sa cumparati interfoane Electra veti fi in permanenta in siguranta gratie unitatii centrale cu o structura robusta, unei functionari ireprosabile, comunicarea este biderectionala. Interfoanele, in functie de modelul dorit, pot sa inregistreze si sa redea mesaje vocale provenite de la unitatea centrala sau de la posturile interioare. Intrarea in scara blocului se face doar prin intermediul unui cod de acces individual, iluminarea in scara este comandata tot de sistemul interfonului, interfoane Electra sunt sigure, rezistente, calitative, au tehnologii moderne, ofera un confort maxim si functii smart oricand la dispozitia clientilor. Alte avantaje ale unor interfoane bloc tin de functionarea la temperaturi extreme, adaugarea de elemente suplimentare si optiunile diverse in privinta modelelor.

Modelele de interfoane bloc vandute de ElectraInstal au suprafata glass securizata 8 mm, carcasa aluminiu, display electronic, lista locatari si tastatura Touch iluminata. Dispun si de acced RFID, comunicatie full-duplex, comanda auxiliara, functie accord acces si reglaj volum si inchidere. Se poate cumpara interfon pret si cu sistem video integrat, camera video 1/3 CCD Sony orientabila, cu iluminare IR puternica si display electronic pentru lista de locatari-are incluse acces RFID, comunicatie full-duplex, monitorizare video, posibilitatea de extindere cu trei camere video optionale.

Pentru limitarea accesului in scara blocului ambele tipuri de interfoane, video si audio sunt potrivite, feresc casutele postale de vandalizare, holul de la intrarea in scara nu e nici el vandalizat, iar locatarii pot sta linistiti atunci cand sunt plecati de acasa. In plus, cu sistemele videointerfon se poate vedea clar cine intra in scara, cine pleaca si se pot preveni acte de vandalism si identifica faptasii in caz de furt sau distrugere.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *