În iarba …


   feb. 09

Da, imi cumpar haine second hand

haine-second-handModa reprezinta pentru multi in ziua de azi un stil de viata. Moda este ceea ce ne reprezinta, este in definitiv felul nostru de a fi. Se spune de multe ori ca tonurile vestimentare pe care le adopti intr-o zi, au menirea de a-ti reliefa starea de spirit si desigur stilul hainelor si a tinutei iti reprezinta caracterul. Desi nu in toate cazurile aceste aspecte sunt adevarate, nu putem decat sa lasam moda sa dicteze si sa ne bucuram de mai toate tendintele, deoarece cu totii avem nevoie intr-o zi de o doza de excentricitate, in alta zi de eleganta si exuberanta si poate de cele mai multe ori de comoditate si de armonie.

Hainele de calitate pot fi achizitionate si la preturi foarte bune, daca stii unde sa le cauti si desigur daca stii ce vrei. De exemplu – pe eunicat.ro poti gasi haine de calitate superioara, chiar daca sunt haine second hand online si desigur ca preturile sunt mai mult decat accesibile. Chiar daca unii sunt impotriva achizitionarii de haine la mana a doua, pentru a sustine aceasta idee a aparut si conceptul de haine vintage sau de haine all refreshed care – putem spune – sunt construite mult mai cu gust si sunt mai de calitate decat majoritatea hainelor din retailurile mari arhicunoscute din malluri.

Dar cum prea multi se conduc dupa principiul: “spune-mi de unde te imbraci ca sa iti zic cine esti” hainele second hand online nu au un succes prea mare la noi in tara. Incet – incet  aceasta sectiune capata teren favorabil, si cu siguranta in cativa ani va ajunge sa fie una dintre cele mai in voga tendinte. Avand in vedere ca pana si cele mai mari celebritati au fost “prinse” achizitionand haine din magazine second hand, nu putem decat sa votam in favoarea acestui curent, si sa nu ne punem singuri bariere deoarece putem fi surprinsi de lucrurile de calitate pe care le putem gasi intr-un magazin de acest gen. Eu imi comand haine second hand, si mai cutreier si magazinele de genul acesta, atunci cand am mai mult timp la dispozitie.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *