În iarba …


   oct. 09

Cum alegi mobilierul pentru dormitor?

mobila-dormitorRecent am facut renovari in apartamentul nostru si am decis sa schimbam intregul mobilier, deoarece era deja vechi si nu mai era nici comod, nici estetic. Personal, imi place mult sa ma inspir din reviste de design interior, de aceea, cam intregul apartament l-am renovat in baza propriilor idei si l-am mobilat dupa propriul plac. Ultima camera pe care am lasat-o sa o mobilam a fost dormitorul. Cred ca mi-a fost cel mai greu sa aleg un mobilier pentru dormitor.

Dintre toate acele imagini cu dormitoare moderne pe care le-am vazut in revistele de design interior, am format un concept cam cu as dori sa arate acel mobilier dormitor pe care mi-l doresc. Pe langa partea de stil, imi doream si mobila dormitor ieftina, deoarece la finalul renovarilor, bugetul nostru se redusese destul de mult. Astfel, imi doream ceva simplu, dar original si decent.

Exista multiple modele de dormitoare moderne, care dintre care mai sofisticate. Unele prea complexe, astfel incat dormitorul se transforma intr-o camera de zi. Mie mi se pare ca acesta trebuie sa fie un spatiu intim pentru doua persoane, iar acea mobila dormitor este cheia pentru crearea acestui spatiu. Gandidu-ma la mobilier dormitor imi doream ceva in nuante pastelate, insa ceva original, nici prea simplu. Imi doream multe dulapuri, in care sa pot sa tin toate lucrurile. Mobila dormitor trebuie sa fie si frumoasa si practica in acelasi timp.
Dupa cum ziceam cautam mobila dormitor ieftina, dar calitativa, de fapt, cum isi doreste fiecare dintre noi. Am reusit sa gasim cu sotul meu dormitoare ieftine pe site-ul unui magazin online.

Ne-au placut mai multe modele de mobilier, ne-a placut in special design-ul japonez si deoarece, in comaparatie cu tot ce vazusem in alte magazine, acestea erau intr-adevar dormitoare ieftine am decis sa comandam unul. Acum pregatesc totul pentru amenajarea noului dormitor, am dus plapumile si pilotele la spalatoria de haine Easy Wash si abia astept sa simt prospetimea noului nostru dormitor.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *