În iarba …


   mai 23

Cum alegem mobila baie si de ce e asa de important mobilierul din baia noastra?

mobilier-baieIn baie, spre deosebire de alte camere, nu prea poti pune foarte multe corpuri de mobilier. De aceea alegerea lor este mai importanta ca oricand. Mobila pentru baie ar trebui sa ofere flexibilitate mare in utilizare, sa aiba un design modern si o cromatica adaptata celei din camera unde e montata. Pentru ca e umezeala destul de mare in baie mobila va fi din esente care nu sunt afectate de schimbari de temperatura si umiditate, lacuirea si procesele de tratare a lemnului vor tine cont de particularitatile mediului in care se vor amplasa corpurile de mobilier.

Colectiile de mobila baie ofera suficient de multe variante in materie de design si finisaje pentru a avea de unde sa va orientati in privinta unei mobile de calitate. Daca aveti o baie mai mica puteti cumpara mobilier suspendat, cu mai multe utilizari, mobilier modular, daca aveti o baie cu o suprafata mai mare merg foarte bine corpurile de mobilier din lemn masiv, cu dimensiuni destul de mari si cu loc mult pentru depozitare. In alegerea mobilei pentru baie e bine sa tineti cont de dimensiunile spatiului in care o veti amplasa, de numarul de piese de mobilier care incap efectiv in fiecare parte a spatiului.

De asemenea mobila baie poate fi si din categoria solid surface, la moda in ultimii ani, spatiul din baie trebuie optimizat, trebuie sa fie usor de utilizat, spatiile de depozitare trebuie sa fie generoase. Firmele care se ocupa de comercializarea mobilierului pentru baie permit personalizarea cromatica si structurala, fiecare client isi poate alege mobila in functie de alte piese de mobilier deja prezente in baie sau de designul gandit pentru intreg interiorul casei. In baile cu pretentii se poate pune si mobila din esente foarte scumpe, cu o lacuire speciala si efecte vizuale deosebite pentru o atmosfera cat mai placuta in baie. Mobilierul din baie e asa de important pentru ca de el depinde si functionalitatea extinsa a incaperii, de el depinde cat de repede gasim anumite lucruri si cat de bine arata spatiul din baie si tot de el depinde calitatea timpului petrecut in aceasta camera foarte intima.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Viorica spune:

    Dragut articol, chiar ma inspira in achizitionarea viitoarei mobile care trebuie si eu sa o cumpar pentru baia proaspat renovata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *