În iarba …


   ian. 08

Cum alegem jucarii originale pentru copii?

jucarii-inteligente-copiiCu siguranta, acum, in preajma sarbatorilor de iarna ati fost pusi si voi in situatia de a alege jucarii pentru copii, daca, desigur, aveti prieteni sau rude care deja au copii si care va asteapta sa veniti cu surprize atunci cand ii vizitati. Eu am doua surori, care deja au copii, de aceea la sarbatori la mine se pune mare dificultate in alegerea de jucarii pentru copii si jocuri pentru copii.

Recent, am descoperit un site, acolo am gasit Jucarii si jocuri inteligente pentru copii la pret de importator. Acolo am descoperit o gama intreaga de jucarii copii, dar si de jocuri pentru copii foarte interesante, care sunt gandite astfel incat sa-i stimuleze sa gandeasca, sa-si puna mintea in miscare.
Mie, personal, nu imi plac acele jucarii copii care sunt doar pentru decor, cum ar fi, de exemplu, jucariile de plus sau papusile, deoarece mi se pare ca ai nostri copii, moderni, se plictisesc mult prea repede de acele jucarii si au nevoie de jocuri si jucarii care sa-i stimuleze sa gandeasca. Tocmai de aceea, de fiecare data, imi vine destul de dificil sa aleg jucarii si jocuri pentru nepotii mei, deoarece, in primul rand, au varste diferite, sunt si baieti, dar si fetite, ceea ce complica mult situatia.

Un alt aspect pe care vreau sa-l subliniez tine de jucarii preturi. Uneori, sincer, mi se par mult prea exagerate preturile la unele jucarii. Adevarul este ca de foarte multe ori pretul include nu calitatea jucariei in sine, cat numele producatorului. Acest site despre care povesteam, are niste jucarii preturi mult mai decente si corecte. De acolo am comandat ultimele jocuri si jucarii pe care le-am dus nepotilor mei, acestia au fost placut surprinsi si eu ma bucur foarte mult ca toata seara cat am stat la ei s-au jucat, intr-adevar.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *