În iarba …


   iun. 12

Corectarea imperfectiunilor nazale este posibila prin intermediul unei rinoplastii

rinoplastieForma si trasaturile fetei noastre ne ajuta sa relationam mai bine cu ceilalti, sa ne simtim mai bine in raport cu propria persoana, sa avem o incredere mai mare in noi. Cel mai important element al fetei, dupa ochi si sprancene, este nasul. Pozitionarea nasului in centrul fetei si forma sa care difera de la om la om sunt doua trasaturi care ne individualizeaza si care ne ajuta sau nu sa fim mai atragatori si mai frumosi din punct de vedere vizual. De multe ori nasul nu este tocmai perfect, pot exista diverse deformari, care, din fericire, se pot corecta rapid prin operatie de rinoplastie.

In urma interventiei de rinoplastie pacientul va avea un nas aproape perfect, se va reface destul de rapid in urma operatiei, cicatricile vor disparea in timp, sensibilitatea va ramane aceeasi, nu vor exista urme vizibile ale interventiei. Desi costurile pentru rinoplastie nu sunt deloc de neglijat, satisfactia personala si corectarea unor defecte comune, care impiedica o respiratie normala, ca de exemplu deviatia de sept, transforma aceasta interventie intr-una foarte importanta pentru orice femeie care isi doreste sa arate perfect si pune pret pe sanatatea sa. Scopul rinoplastiei este unul reconstructiv, estetic, ea se realizeaza dupa varsta pubertatii, cand nasul e dezvoltat in totalitate, fizionomia nu are de suferit in urma procedurii chirurgicale. Cei care apeleaza se obicei la rinoplastie au nasul sau forma sa prea mare sau prea mica, unghiul nasului nu e cel dorit, au probleme de respiratie din cauza unor defecte din interiorul nasului, exista protuberente nazale prea ridicate, ample sau care atarna urat. In general, operatia de rinoplastie se realizeaza sub anestezie, se fac incizii nazale ca sa se ajunga la oase si cartilaj, se pot implanta grefe in cartilaj pentru remodelare, se corecteaza orice defect structural si functional nazal.

In urma operatiei de rinoplastie pacientii vor fi bandajati, e posibil sa existe umflaturi ale zonei, se vor insera tuburi nazale pentru respiratia mai usoara. La trei saptamani de la interventie se pot relua activitatile obisnuite, insa fara a se face exercitii solicitante. Expunerea la soare este interzisa pentru cateva luni. Daca si dvs. aveti probleme cu nasul prea mare sau cu narile mult prea mari, aveti deviatie de sept puteti apela cu incredere la Clinica Zetta, centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva. Toate informatiile despre rinoplastie sunt disponibile si pe site, de acolo puteti afla cat costa o rinoplastie in Bucuresti, puteti gasi un pret mai bun ca la alte clinici, specialisti cu experienta care sunt dispusi sa va explice totul in amanunt si care au realizat zeci de astfel de operatii chirurgicale.

Doar in aceasta perioada pacientii care solicita o rinoplastie primesc si 10% reducere din pretul listat pe site, medicii sunt mereu la curent cu cele mai noi procedee si tipuri de interventii, se lucreaza doar cu cea mai noua tehnologie din domeniu, pe tot parcursul interventiilor pacientii sunt monitorizati total, inclusiv activitatea cerebrala si oxigenarea intregului organism, ritmul cardiac. In salile de operatie exista un flux laminar de aer pentru o atmosfera complet sterila, dar si aparate de anestezie ultraperformante care permit o anestezie completa si o trezire fara efecte secundare. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul oficial al Clinicii Zetta si intrebati tot ce doriti sa stiti despre aceasta operatie.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *