În iarba …


   aug. 08

Condu in siguranta pe drumurile nationale si fereste-te de radare cu un detector radar

Soferii amatori de viteza ceva mai mare pe drumurile nationale stiu deja ca politia este mult mai vigilenta in ultima perioada si acorda amenzi usturatoare teribilistilor care vor sa vada cat de mult poate duce motorul. Inamicul cel mai de temut al soferilor cu masini puternice este radarul. Acest dispozitiv poate identifica rapid viteza la care se deplaseaza o masina oarecare si poate fi o dovada a incalcarii legislatiei in vigoare in orice fel de proces intentat soferilor. Radarul in sine nu e un lucru rau, previne accidente si reduce riscul de deteriorare a masinii sau a motorului pe termen lung, ii taxeaza pe soferii care nu stiu sau nu vor sa inteleaga ca viteza legala este stabilita cu un anumit scop.

Pentru a evita amenzile si a conduce in siguranta pe drumurile nationale, fara a fi mereu cu teama ca politia ar putea aparea de oriunde soferii profesionisti sau amatori pot sa se bazeze pe ajutorul unui detector radar.

Detectorul radar avertizeza soferii din timp atunci cand identifica un radar al politiei, viteza e redusa, se evita amenzile, drumul poate fi continuat fara probleme. Avantajele detectoarelor radar moderne tin de functionarea lor impecabila ani buni, constructia solida si compacta, elementele de identificare active sunt realizate cu o tehnologie moderna ce permite o mai mare acuratate la depistarea radarelor politiei.

Pe piata sunt doua tipuri populare de detector radar, cel modular si cel portabil, ambele disponibile si la Falcon Electronics, firma cu experienta si lider al pietei romanesti pe nisa echipamente electronice pentru autovehicule. Detectorul modular are baza de date radare fixe preincarcata, modul gps si detecteaza semnale radar-laser, toate semnalele captate sunt analizate rapid si se identifica cel emis de radar. Cand se gaseste semnalul radarului apar notificari vizuale si auditive, in functie de cat de departe se afla radarul politiei. Semnalele emise de aparatele radar in toate benzile sunt depistate rapid, se identifica cu o acuratate foarte mare si semnalele pistoalelor laser. Acest tip de detector este imposibil de reperat datorita tehnologiei Total Shield, distanta de detectie este mare in comparatie cu alte detectoare, antena dubla M3 este potrivita pentru receptarea semnalelor slabe, comenzile sunt intuitive si usor de inteles. Pe display se pot urmari semnalele de radar, viteza de deplasare si voltajul bateriei. La detectoarele radar portabile functiile includ si tehnologii de detectie a amenintarilor radar si laser, notificari despre viteze in timp real, se pot lua oriunde gratie unui design adaptat pentru o portabilitate sporita. Falcon ofera la aceste produse doi ani garantie, livrare gratuita, plata online, returul este gratuit, comparator online si instalare la cerere.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *